Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Greve-Solrød 6-1

Et noget overraskende resultat, forklarer cheftræner Dennis Hald Olsen, da vi plejer at spille nogle jævnbyrdige kampe, mod netop Solrød. Det var der ikke tale om i dag. Vi var simpelthen for gode i mange af spillets facetter, til trods for, at det var vores første træningskamp, og at vi stadig er ramt af langtidsskader, en del afbud pga. arbejde, skole osv. her i opstartsfasen.

 

Heldigvis har vi i vinterpausen, haft nogle træningspas sammen med vores U19 trup. Så vi havde til dagens kamp lånt både Bjørn og Jonas fra U19 - begge to dygtige spillere. Det skulle vise sig at være en god idé, for inden vi havde spillet 15 min. havde Bjørn allerede scoret to rigtig gode angriber-mål. Så var han i gang!

 

Igennem hele 1. halvleg var vores hold i kontrol, hvor Solrød ikke for alvor fik sat os under pres. Vi fik spillet mange bolde ud på kanterne, så begge vores backs, Dorph og Siig fik masser af bolde at lege med. Vi lykkedes med næsten alt, og bagerst lukkede Søndergård og Jonas U19 helt af for de lange bolde, som Solrød spillede med. 

 

I pausen var der nogle enkelte ting, der skulle justeres men var ellers enige om, at fortsætte i samme stil.

 

Vi fik lige startet 2. halvleg op, og så lå bolden igen i Solrøds mål 3-0 efter Stabells mål med skulderen!!! Ganske kort tid efter var Stabell på spil igen, og han fik tilkæmpet sig et straffe. 4-0 blev sparket sikkert ind af Mathias. Tempoet faldt en smule i de sidste 20 minutter af kampen, hvor vi fik fremtvunget et selvmål og Siig også fik scoret et mål - vist nok på en bold, der nærmere var et indlæg. Nå ja, så fik Hebo også scoret i eget mål, efter han havde overtaget anførerbindet fra Nielsen.

 

En godkendt kamp, hvor vi fik set U19 spillerne Bjørn og Jonas falde godt ind i vores spilrytme og virkelig bidrage med mange gode detaljer. De kan helt sikkert begge blive et aktiv for holdet. Bjørn på toppen, nu hvor Mitchell er skadet, var en konstant trussel og meget bevægelig. Jonas i midterforsvaret, fik ligeledes vist mange gode prøver på sit forsvarsspil - både langs jorden med også i luftrummet.

Greve Fodbold og cheftræner for klubbens herre 2. divisions hold, Michael Madsen, har valgt at stoppe samarbejdet med udgangen af 2017. Igennem de sidste år har Michael Madsen gentagne gange fået tilbudt posten som cheftræner i andre divisionsklubber, og han har nu valgt at takke ja til et sådan tilbud.

 

Greve Fodbold vil gerne takke Michael for den dedikerede og flotte indsats, han har lavet med holdet de sidste fem år. Det har blandt andet ført til en oprykning fra Danmarksserien til en stabil placering i 2. division. 

Michael har med sin fodboldfaglighed og stærke menneskelige kvaliteter været en stor faktor i Greve Fodbolds udvikling over denne periode, og klubben ønsker ham al held og lykke fremover. At Michael har befundet sig godt i klubben er der heller ingen tvivl om.

 

”Jeg vil gerne takke alle i Greve Fodbold. Det har været en fantastisk rejse. En stor tak til bestyrelsen for altid at bakke op, og deres store frivillige arbejde omkring førsteholdet. En stor tak til spillerne for altid at yde deres bedste. Kæmpe ros herfra. Også en stor tak til vores trofaste fans, som har rejst landet rundt med os. Det har betydet meget for alle omkring førsteholdet,” udtaler Madsen og pointere, at alt dog ikke er rosenrødt.

 

”Jeg vil komme til at savne rigtig mange mennesker i klubben men faciliteterne kunne sagtens være bedre. Alle klubbens hold er delt op med omklædningsforhold i både hal og klubhus, der er mildt sagt ringe. Samtidig mangler der dræn i banerne, hvilket betyder, at førsteholdet ikke har nogen træningsbane foreløbig. Det kommer ikke kun til at gå ud over førsteholdet men også en masse af klubbens ungdomshold.”

 

Inden årets afslutning vil navnet på Greve Fodbolds nye 2. divisionstræner bliver meldt ud. Der er allerede nu flere trænere i spil, og forhandlingerne vil fortsætte frem til jul i håb om at finde den bedst mulige kandidat.

 

Al henvendelse i forbindelse med trænerposten kan rettes til Sportsformand Jari Leander på jari@leander2.dk.

 

Endnu engang tak til Michael for hans indsats i og for Greve Fodbold.

 

Bestyrelsen Greve Fodbold

I Greve Fodbold er der mange unge mennesker, der spiller fodbold. Men de færreste er bekendt med, at der hver uge er en flok kvinder, der også spiller fodbold. De fleste heraf er mødre til nogle af alle de mange børne- og ungdomsspillere, som spiller i Greve Fodbold. Nu er det ikke længere nok kun at være soccermom, da flere soccermoms nu er tråd ind på den anden side af stregerne! En ny tilværelse som fodboldspiller på Fodbold Fitness holdet er en realitet. 

Fodbold fitness er en kombination af fodbold og fitness, hvor der i udendørs sæsonen er væsentlig mere fokus på fodbold delen end på fitness delen, som så fylder lidt mere i indendørs sæsonen.

 

Dagens træning bød på ikke færre end 18 kvinder i deres bedste alder (mellem syvoglyve og nioglyve) 😉 Alle havde trodset forårets regn, blæst og kølige temperaturer og knoklede på med smil på læben, grin og højlydt snakken. 

På sidelinien var 7 piger og drenge, alle med mødre på banen. Flere af børnene ville rigtig gerne være med, men idag var det "mors dag", så børnene måtte være "soccer-kids" for en aften. I morgen er roller igen byttet om, men på tirsdag er det igen tid for soccermoms til at snøre støvlerne og få sved på panden, uanset vind og vejr er vi på banen.

 

På billedet ses: 

Bagerst: Anja, Jannie, Henriette, Vibeke, Charlotte B, Christina, Lise, Jette, Anette H, Annette B & Tulle

Forrest: Charlotte K, Susan, Camilla R, Helene, Camilla K & Derya

Fotograf: Pernille

Tag et par timer ud af kalenderen her til eftermiddag med familien, gode venner, eller naboen og støt de lokale GF drenge på Greve Stadion, hvor der er fint besøg af FC Midtjylland i 3 Runde af DBU Pokalen

Cafe Langsiden har lovet at være i køkkenet med:
Aften Menu:
Helstegt oksefilet
Bagekartoffel med hvidløgssmør
Dagens salat

Til bare 59,00 kr.

Støt klubben og køb programmer, hvor der er mulighed for at vinde flotte præmier fra Bilka Waves https://www.bilka.dk/waves.

Dagens Spiller sponsor er fra den nye biograf i byen: Nordisk Film Biografer Waves http://www.nfbio.dk/biografer/waves

 

Greve Fodbold har besluttet at foretage et cheftrænerskifte for Damesenior. 

 

Vi har i dag meddelt René Nielsen, at vi ikke ønsker at forlænge kontrakten, og at han er fritstillet pr. dags dato. René har tilført en professionel og meget struktureret indstilling til træning og kamp – hvilket har betydet en stor sportslig udvikling i Greves kvindeafdeling. Desuden fik han igangsat et længe ønsket projekt om et tættere samarbejde med ungdomsafdelingen – især med U18 trænerne. René har dermed skabt stor udvikling i Greve Fodbold til stor glæde på tværs af afdelingerne. 

 

På hele klubbens vegne takker vi René for hans store indsats, og ønsker ham alt mulig held og lykke I hans fortsatte trænergerning. René er en dygtig træner, og jeg er sikker på, at han nok skal finde beskæftigelse indenfor den sport, som han brænder så meget for. 

 

Ny cheftræner i Greve Damesenior afdeling er derfor, Lasse Petersen, nu tidligere assistent træner. Jeg er sikker på, at spillerne vil bakke op om Lasse som ny cheftræner. Lasse har være en del af kvindeafdelingen siden sommer 2016, og brænder for at fortsætte arbejdet med kvindernes sportslige udvikling og målsætningen om oprykning til kvalifikationsligaen til efteråret. 

Jeg ønsker både Lasse og René held og lykke i deres fremtidige virke og endnu engang et stort tak til René, for hans flotte stykke arbejde de sidste knap 2 år. 

 

Al henvendelse i forbindelse med ovenstående kan rettes til mig, Peter Wissing, Sportschef på 21 21 88 22

 

På vegne af Greve Fodbold og bestyrelsen

- Peter Wissing Sørensen, sportschef, Greve Fodbold Kvinder

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os