Nyhed

Søg på vores hjemmeside

 

SÅ ER DET ALTSÅ NU !!!

 

0-0 kampen i Kastrup var på forhånd et resultat vi gerne havde købt. Men som kampen udviklede sig, ville vi gerne have haft alle 3 point. Vi synes i al ydmyghed vi var et eller 2 niveauer over Kastrup på dagen, men skarpheden i feltet, som normalt er vores varemærke, var ikke til stede. Vi skyder til gengæld ikke med løst krudt 2 kampe i træk, hvilket gerne skulle gå ud over Vejgård i dag (tirsdag).

Dagens modstander Vejgård slog som bekendt Kastrup med 1-0 hvilket gør at vi med point i dag (tirsdag) rykker op i 2.division. Vejgård er derimod allerede rykket op. Stort tillykke herfra.

Vejgård gik gennem efteråret ubesejret, men har i foråret haft sværere ved at finde melodien, hvilket har resulteret i 17 point i forårets 13 kampe. Vejgård arbejder ud fra en kontrolleret defensiv med store kompetencer i omstillingsspillet. Kan vi dæmme op for disse omstillinger har vi en rigtig fin chance for at lave det nødvendige resultat i dag.

En ting er helt sikkert. I kommer i dag til at se et flyvende Greve hold der vil spille sin chance, så vi ikke står bagefter og fortryder vi ikke spillede vores chance.

Vi glæder os til et vaskeægte oprykningsdrama på Greve Idrætscenter. Vel mødt til udehold, dommertrio og tilskuere.

 

Derudover vil jeg på holdets og trænergruppens vegne takke for en rigtig fin sæson, og samtidig ønske alle en super sommerferie.

 

Med sportslig hilsen

Jonas Borup Jensen

 

 

Holdet til på tirsdag:

1: Nicky Jensen.

2: Mikkel Føge.

3: Nicolai Clausen.

4: Martin Søndergård.

5: Philip Olsen.

6: Mark Moesgård.

7: Mads Hashiba.

8: Fillip Bidstrup.

9: Christian Larsson.

10: Rasmus Vibe.

11: Patrik Jensen.

12: Jonathan Melchiorsen.

14: Anders Hunsballe.

15: Sebastian Frank.

 

 

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os