Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Greve Fodbold har besluttet at foretage et cheftrænerskifte for Damesenior. 

 

Vi har i dag meddelt René Nielsen, at vi ikke ønsker at forlænge kontrakten, og at han er fritstillet pr. dags dato. René har tilført en professionel og meget struktureret indstilling til træning og kamp – hvilket har betydet en stor sportslig udvikling i Greves kvindeafdeling. Desuden fik han igangsat et længe ønsket projekt om et tættere samarbejde med ungdomsafdelingen – især med U18 trænerne. René har dermed skabt stor udvikling i Greve Fodbold til stor glæde på tværs af afdelingerne. 

 

På hele klubbens vegne takker vi René for hans store indsats, og ønsker ham alt mulig held og lykke I hans fortsatte trænergerning. René er en dygtig træner, og jeg er sikker på, at han nok skal finde beskæftigelse indenfor den sport, som han brænder så meget for. 

 

Ny cheftræner i Greve Damesenior afdeling er derfor, Lasse Petersen, nu tidligere assistent træner. Jeg er sikker på, at spillerne vil bakke op om Lasse som ny cheftræner. Lasse har være en del af kvindeafdelingen siden sommer 2016, og brænder for at fortsætte arbejdet med kvindernes sportslige udvikling og målsætningen om oprykning til kvalifikationsligaen til efteråret. 

Jeg ønsker både Lasse og René held og lykke i deres fremtidige virke og endnu engang et stort tak til René, for hans flotte stykke arbejde de sidste knap 2 år. 

 

Al henvendelse i forbindelse med ovenstående kan rettes til mig, Peter Wissing, Sportschef på 21 21 88 22

 

På vegne af Greve Fodbold og bestyrelsen

- Peter Wissing Sørensen, sportschef, Greve Fodbold Kvinder

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os