Nyhed

Søg på vores hjemmeside

I Greve Fodbold er der mange unge mennesker, der spiller fodbold. Men de færreste er bekendt med, at der hver uge er en flok kvinder, der også spiller fodbold. De fleste heraf er mødre til nogle af alle de mange børne- og ungdomsspillere, som spiller i Greve Fodbold. Nu er det ikke længere nok kun at være soccermom, da flere soccermoms nu er tråd ind på den anden side af stregerne! En ny tilværelse som fodboldspiller på Fodbold Fitness holdet er en realitet. 

Fodbold fitness er en kombination af fodbold og fitness, hvor der i udendørs sæsonen er væsentlig mere fokus på fodbold delen end på fitness delen, som så fylder lidt mere i indendørs sæsonen.

 

Dagens træning bød på ikke færre end 18 kvinder i deres bedste alder (mellem syvoglyve og nioglyve) 😉 Alle havde trodset forårets regn, blæst og kølige temperaturer og knoklede på med smil på læben, grin og højlydt snakken. 

På sidelinien var 7 piger og drenge, alle med mødre på banen. Flere af børnene ville rigtig gerne være med, men idag var det "mors dag", så børnene måtte være "soccer-kids" for en aften. I morgen er roller igen byttet om, men på tirsdag er det igen tid for soccermoms til at snøre støvlerne og få sved på panden, uanset vind og vejr er vi på banen.

 

På billedet ses: 

Bagerst: Anja, Jannie, Henriette, Vibeke, Charlotte B, Christina, Lise, Jette, Anette H, Annette B & Tulle

Forrest: Charlotte K, Susan, Camilla R, Helene, Camilla K & Derya

Fotograf: Pernille

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os