Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Greve-Solrød 6-1

Et noget overraskende resultat, forklarer cheftræner Dennis Hald Olsen, da vi plejer at spille nogle jævnbyrdige kampe, mod netop Solrød. Det var der ikke tale om i dag. Vi var simpelthen for gode i mange af spillets facetter, til trods for, at det var vores første træningskamp, og at vi stadig er ramt af langtidsskader, en del afbud pga. arbejde, skole osv. her i opstartsfasen.

 

Heldigvis har vi i vinterpausen, haft nogle træningspas sammen med vores U19 trup. Så vi havde til dagens kamp lånt både Bjørn og Jonas fra U19 - begge to dygtige spillere. Det skulle vise sig at være en god idé, for inden vi havde spillet 15 min. havde Bjørn allerede scoret to rigtig gode angriber-mål. Så var han i gang!

 

Igennem hele 1. halvleg var vores hold i kontrol, hvor Solrød ikke for alvor fik sat os under pres. Vi fik spillet mange bolde ud på kanterne, så begge vores backs, Dorph og Siig fik masser af bolde at lege med. Vi lykkedes med næsten alt, og bagerst lukkede Søndergård og Jonas U19 helt af for de lange bolde, som Solrød spillede med. 

 

I pausen var der nogle enkelte ting, der skulle justeres men var ellers enige om, at fortsætte i samme stil.

 

Vi fik lige startet 2. halvleg op, og så lå bolden igen i Solrøds mål 3-0 efter Stabells mål med skulderen!!! Ganske kort tid efter var Stabell på spil igen, og han fik tilkæmpet sig et straffe. 4-0 blev sparket sikkert ind af Mathias. Tempoet faldt en smule i de sidste 20 minutter af kampen, hvor vi fik fremtvunget et selvmål og Siig også fik scoret et mål - vist nok på en bold, der nærmere var et indlæg. Nå ja, så fik Hebo også scoret i eget mål, efter han havde overtaget anførerbindet fra Nielsen.

 

En godkendt kamp, hvor vi fik set U19 spillerne Bjørn og Jonas falde godt ind i vores spilrytme og virkelig bidrage med mange gode detaljer. De kan helt sikkert begge blive et aktiv for holdet. Bjørn på toppen, nu hvor Mitchell er skadet, var en konstant trussel og meget bevægelig. Jonas i midterforsvaret, fik ligeledes vist mange gode prøver på sit forsvarsspil - både langs jorden med også i luftrummet.

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os