Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Kære trænere 

 

Greve Fodbold tilbyder i efteråret en trænerskole for U13-U19, som bliver afholdt den 14-11-18 og den 21-11-18 klokken 18:45 - 20:45. 

 

Trænerskolen indeholder i alt fire moduler:

 

14. november: 

1. Træningsopbygning 

2. Ledelsesstil 

 

21 november: 

1. Scouting 

2. Spillestil 

 

De to første moduler henvender sig til både elite og bredde. De to sidste moduler henvender sig til eliten men breddetrænere er også meget velkomne til at deltage her. 

 

Trænerskolen henvender sig til både pige- og drengeafdelingen. Undervisningen bliver afholdt af udviklingsleder U13-U19 Anton Moestrup. Er du forhindret i at kunne deltage, så vil der blive afholdt trænerskole igen i foråret 2019.

 

Ønsker man at deltage, så tilmeld dig venligst ved at skrive til antonmoestrup@gmail.com.

 

For alle U6-U12 hold, så foregår trænerskolen ude på banerne sammen med udviklingsleder U6-U12 Mads Laugesen, som vil komme rundt til alle hold. Er der spørgsmål så kontakt Mads på madslaugesen@gmail.com.

 

Bedste hilsener

Greve Fodbold

Sportslig ledelse

Kære alle børn og forældre

Så er det nu vi skal have solgt årets julekalender for Greve Fodbold, og vi vil meget gerne have hjælp til at sælge den.

 

Vi har 4.000 kalendere, og vi glæder os til, at vi i uge 43 uge er klar til at udlevere dem til jer til videre salg.

Vi har knoklet for at skaffe sponsorer og flotte præmier for mere end 67.000 kroner, så vi har lavet en super flot julekalender. Men det er desværre intet værd, hvis vi ikke får dem solgt. Vi vil gerne gøre sponsorerne glade, så de også vil støtte igen til næste år. Hjælp os derfor med at sælge dem og tjen samtidig lidt lommepenge.

 

Kalenderen koster kr. 50,- heraf går 40,- til årgang U12 og de resterende 10,- kan I selv beholde. Så hvis I vil sælge 10 kalendere, så skal I betale kr. 400,- til klubben og efter salg er så 100,- til jer selv.

 

Hvordan får I fat i kalenderen til videresalg? 

I skal møde op i hallen (i forhallen) tirsdag den 23/10, onsdag den 24/10 eller torsdag den 25/10 - alle dage mellem kl. 17-20 og få tildelt kalendere.

 

Betaling for kalenderne kan ske på forhånd eller når I har solgt dem. Enten via bankoverførsel eller via MobilePay - mere information gives når I modtager kalenderne. 

 

I tilfælde af, at I ikke får solgt alle jeres kalendere, så SKAL kalenderne afleveres i Greve Hallen tirsdag den 20/11 mellem kl. 17-19.

VH julekalenderudvalget

 

Sidste rettidige frist for indbetaling af kontingent for efteråret 2018 var 6. september og dermed nu langt overskredet

 

Der er desværre mange der har "glemt" kontingentbetalingen.

 

De administrative koordinatorer har fået lister over de spillere, der skylder kontingent, og vil kontakte de enkelte spillere/forældre/trænere, så restancen kan blive indbetalt til klubben. 

 

Ved manglende indbetaling af kontingent, vil den enkelte spiller ikke længere være spille- eller træningsberettiget, og vil efterfølgende blive udmeldt af klubben med kontingent restance og blokeret spiller-certifikat. 

 

Denne proces vil starte allerede fra 4. oktober, og der er ikke døgnbemanding i klubben, når man for sent opdager at man ikke længere kan påføres et holdkort til den næste kamp.

 

Trænere/ledere opfordres til at lave holdkort i god tid, så man ikke står lige inden kampen og ikke kan finde en spærret spiller.

 

Vær sød at finde girokortet frem og få indbetalt i dag eller indbetal på klubbens konto (se mere på hjemmesiden under "Om Klubben" / Kontingent"). 

 

Venlig hilsen

Jens Nørgaard

Kasserer, Greve Fodbold

Kære medlemmer,
så er der indbydelse til årets spillerfest d. 24 november 2018 kl. 16:00-22:00.

Billetter kan købes til 150 kr. per person på:

Link: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=bf41442179

Husk billetterne bliver altid hurtigt udsolgt.

Hilsen
U9 - festudvalg
Camilla årgang 2010
Tlf. 41377395

 

Specifiktræningen for Greve Fodbolds U8-U13 fortsætter som en stor succes i efteråret 2018. 

 

Greve Fodbolds Talentskole startede specifiktræningen op igen i august måned med et udvidet tilbud om at kunne melde sig til på enten A, B, eller C niveau. Det har vist sig at være fordelagtigt at kunne niveauinddele spillerne således at alle kan få den mest udviklende træning. Der er dog flere forældre, som ikke fik tilmeldt deres børn i juli eller august, der har efterspurgt muligheden for at kunne tilmelde sig de resterende træningspas. Det er nu muligt da vi åbner op for tilmelding til de resterende 12 træningspas i et miljø med glæde, trivsel og engagerede trænere.. Så er der lyst, så tilmeld jer via linket længere nede i artiklen. 

 

Talentskolens første tiltag, specifiktræning, startede op i midten af marts med næste 100 spillere. Vi har ikke ønsket, og der vil ikke være lige så mange spillere tilmeldt, når træningen går i gang i næste uge.  Det betyder, at der vil være flere trænere involveret, og vi vil nu kunne tilbyde niveauinddelt træning og sammensætte de bedst mulige grupper med fokus på optimal matchning uanset om det involverer drenge eller piger. 

 

Målet er stadigvæk at udvikle den enkelte spillers individuelle færdigheder, og derfor vil træningen også blive udført med et passende antal af aktive trænere, så hvert barn får instruktioner og har følelsen af at blive set uanset om der trænes på A, B eller C niveau.

 

I specifiktræningen vil vi arbejde med overordnede temaer som 1vs1 offensiv, skud, finter, leg og motorik. Der er mulighed for progressioner og regressioner i alle øvelser under disse temaer. Dette sikrer, at alle børn bliver matchet på et passende niveau.

 

Vores trænere vil blive aflønnet specifikt for arbejde med Talentskolen. Det betyder, at der kræves halv- eller helårlig tilmelding samt betaling for at kunne deltage. Træningen foregår fredag på kunstbane 1.

 

Træning

Fredag kl. 16.15 - 17.15 med første træning 14. september. 

 

Betaling

2. halvår 2018 - 12 gange træning - 600 kr.

 

Fokus

→ Træningsmiljø med glæde, tryghed og anerkendende pædagogik

→ Niveauinddelt kvalitetstræning med dygtige trænere

→ Træning og metoder tilrettelagt med fokus på specifikke årgange

 

Tilmelding

Tilmelding foregår på Place2book, hvor der betales for resten af 2018.

Fredag link: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=ccc46723cc

Der vil blive sendt mails ud til alle deltagere i tilfælde af ændringer i temaer og tidspunkter.

 

Kontakt

Talentskolechef: Mads Laugesen: madslaugesen@gmail.com

Husk at meddele om ønsket niveau for jeres datter eller søn. A, B eller C.

 

Mange sportslige hilsener

Greve Fodbold Talentskole

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os