Nyhed

Søg på vores hjemmeside

TIL ALLE TRÆNERE OG HOLDLEDERE: Et ikke udfyldt holdkort medfører tabt kamp

 

I weekenden 19. og 20. august går sæsonen for alvor i gang hos DBU Sjælland. Derfor bringer vi nu en høflig påmindelse om at huske at udfylde holdkort i alle 8- og 11-mandsrækker.

DBU Sjællands bestyrelse har til efterårssæsonens start strammet reglerne omkring udfyldelse af holdkort. Fra 1. runde i efterårets turnering vil den følgende regel være gældende i alle rækker med holdkort (8-mands og 11-mands):      

Et hold bliver taberdømt, hvis holdkortet ikke er udfyldt før kampens start.


Dermed bortfalder den nuværende bødeprocedure, hvor klubben idømmes bøder for ikke udfyldt holdkort. Men et ikke udfyldt holdkort vil derimod betyde at holdet bliver taberdømt.

10. juli sendte vil en mail til alle klubbers postadresse omkring stramningen af holdkortregulativet. Men det skader ikke at gentage et vigtigt budskab. Din klub vil også i de kommende dage modtage plakater og et brev der skal minde om stramningen af holdkortregulativet. Derudover vil din klub kunne læse om stramningen på dbusjaelland.dk.     

                                         

Udfyld kortet i god tid

Derfor er det nu ekstremt vigtigt, at du som træner eller leder i en fodboldklub sørger for at udfylde holdkortet i god tid. Via "Mit DBU" kan alle holdkort udfyldes så snart kampprogrammet er blevet frigivet (6. juli i efteråret 2017) og på appen kan holdkortet udfyldes fra 14 dage før kampen.   

                                         

Hvis holdkortet ikke kan udfyldes grundet force majeure - det vil sige på grund af dårlig mobildækning, fordi teknikken driller eller lignende, så er det fortsat muligt at udfylde holdkortet på et tilfældigt stykke papir, fotografere det i pausen og indsende det til DBU Sjælland på info@dbusjaelland.dk med det samme.

 

Det vil også fortsat være muligt at slette ikke benyttede reserver fra holdkortet i op til syv timer efter kampen samt skrive ind til DBU Sjællands administration 1. hverdag efter kampen for at få tilrettet eventuelle fejlindtastninger.

 

Sådan udfylder du holdkortet

At udfylde holdkortet før kampen er et nødvendigt onde, så derfor skal opgaven ikke tage længere tid end højst nødvendigt. Her kan du få en lynguide til, hvordan du udfylder holdkortet hurtigst muligt.  

 

Holdkortet kan udfyldes via "Mit DBU" på hjemmesiden og via DBU's fodbold app. Hvis du benytter "Mit DBU", så kan holdkortet udfyldes lige så snart det endelige turneringsprogram er frigivet fra DBU Sjælland (6. juli for efteråret 2017).

       

I sæsonens første kamp skal du søge spillerne frem og tilføje dem, men allerede fra anden kamp spørger systemet dig, om du bare vil hente samme spillere som sidst.

Herefter laver du blot de formentlig få justeringer, der er forskellige fra sidst og så er holdkortet udfyldt. Klar til kamp!

 

Få en påmindelse af din telefon

Hvis du udfyldte holdkortet til holdets seneste kamp, får du 24 timer før næste kamp en notifikation på din smartphone, der minder dig om at udfylde holdkortet. Halvanden time før kampstart vil du igen få en ny påmindelse:

                                         

Det er også muligt selv at flytte rundt på app-værktøjerne i DBU's Fodbold-app, så du kan med et par klik flytte holdkortværktøjet om på forsiden, så du lynhurtigt kan finde det næste gang.


Du klikker blot på menupunktet "Min forside" og så kan du selv bestemme layoutet på din Fodbold-app - og for eksempel at placere en genvej til holdkortet på din forside:


Ønsker du ikke denne påmindelse, kan du slå den fra i Indstillinger > Beskedcenter.

 

Beslutningsproces

Bag stramningen af holdkortregulativet ligger en lang proces med stor klubinddragelse. Inden beslutningen i bestyrelsen er stramningen blevet debatteret på et dialogmøde i november 2016, omtalt i den mundtlige beretning på delegeretmødet 2017 og er blevet sendt til høring hos alle klubformænd via mail (i perioden 22. marts til 10. april).  

 

Spørgsmål
Hvis du fortsat har spørgsmål til holdkort, så kan du kontakte DBU Sjælland på 4632 3366. 

DBU Sjælland ønsker alle en god sæson.     

 

Støt drengene i deres første hjemmekamp i den nye sæson. 

Vind flotte præmier ved køb af kamp program. 

Se mere om Dagens Kamp Sponsor og den nye biograf i Waves her: 

www.nfbio.dk/waves

www.nfbio.dk/bonus/medlemsfordele

 

Hjælp til med at forbedre Greve Fodbolds faciliteter og mød op lørdag d. 24/6 kl. 10:00 på terrassen ved IFK.

 

Efter en lang ”kamp” med Greve Kommune, er der endelig blevet givet et 'go' på at opføre en ny terrasse ved IFK/Greve Fodbold til gavn for alle GIC brugere. Den gamle terrasse kan ikke mere, og er ikke sikkerhedsmæssig forsvarlig. 

Men det er ikke bare en ny terrasse vi alle får. Vi får udvidet terrassen, så den bliver ca. 35m2 større end den gamle. Udvidelsen bliver lavet ud mod skaterbanen og fodboldbanerne, så man fremover vil kunne sidde og nyde det gode fodboldsspil. 

 

Udvidelsen er der blevet drømt om længe, og er nu muligt at udføre, da IFK vil kaste penge i projektet. Greve Fodbold kan ikke bakke økonomisk op om projektet. Men vi håber at kunne bidrage med en arbejdsindsats. Den gamle terrasse skal rives ned og affaldet skal køres væk. 

Greve Fodbold skal derfor hjælpe med at skaffe et 'nedrivnings-team', værktøj og trailer/biler, så vi kan komme på genbrugsstationen med affaldet. Så kan vi alle faktisk spare hele 12.386 kr. excl. moms., og som bonus står IFK klar med kolde drikkevarer og grillede pølser til alle, der hjælper.

 

Dennis Hald Olsen har allerede meldt sig som en af de hjælpende hænder og vil gerne påtage sig opgaven som ”sjakbajs”. Han vil sørge for det forkromede overblik og skal nok få uddelegeret opgaver. 

 

Tilmelding kan ske til Idrætsfritidsklubben på mail ifk@idraetsfritidsklubben.dk eller på tlf. 30465630. Meld også her hvis du har værktøj/trailer som kan bruges.

Støt Greve Fodbold og meld dig ind i Klub 1000, så du kan få del i de mange fordele. Der er plads til flere medlemmer, og du kan enten melde dig ind nu eller i forbindelse med 2. divisionsholdets første hjemmekamp på lørdag.

 

 

 

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os