Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Forårsturneringen 2018

 

 

Tilmelding eller ej

 

Tilmeldingen er åben frem til den 26/2-2018

 

Som udgangspunkt er samtlige hold, der gennemførte efterårssæsonen 2017 tilmeldt forårsturneringen 2018. Der er derfor kun tale om tilmelding af hold til rækker med åben tilmelding, eller trækning af hold.

 

 

Som altid foregår al tilmelding via KlubOffice

Kampredigering for alle

 

Fra fredag den 9/3-2018 til og med tirsdag den 13/3-2018, har alle hold i 8-mands og 11-mands rækkerne mulighed for at redigere i kamprogrammet, via KlubOffice.

 

Dage hvor der ikke kan afvikles kampe på anlæggene skal klubben selv flytte via KlubOffice. Her er det vigtigt at vide at kampene må ikke flyttes ud af den programsatte spilleuge

Udtrækning af hold

 

Udtrækning af hold fra de laveste rækker kan foretages via KlubOffice, alle øvrige trækningen kan kun ske ved at sende en mail tilinfo@dbusjaelland.dk

 

 

Ved udtrækning af hold er man også meget velkommen til at kontakte DBU Sjælland på 4632 3366, for hjælp til initiativer for at sikre at hold fremadrettet ikke skal trækkes

 
 
 
 

 

 

 
 

 

Mandag den 26. februar 2017 kl. 19:00, mødelokale 2., 2. sal Greve Idrætscenter

 

Dagsorden:

·       Valg af dirigent

·       Valg af stemmetæller(e)

·       Formanden aflægger beretning

·       Kasserer fremlægger det reviderede regnskab til generalforsamlingens godkendelse

·       Behandling af indkomne forslag

·       Kasserer fremlægger budget, herunder kontingentfastsættelse til generalforsamlingens godkendelse

·       Valg af kassere (lige år), medlemmer og suppleanter til bestyrelsen

·       Valg af statsautoriseret eller registreret revisor (lige år)

·       Eventuelt

 

Forslag til behandling på generalforsamlingen skal jf. vedtægterne sendes

til: grevefodbold@grevefodbold.dk senest 8 dage før generalforsamlingens afholdelse, dvs. d. 18. februar 2017.


I emnefeltet bedes anført "Forslag til behandling på generalforsamlingen".
Indkomne forslag offentliggøres 5 dage før generalforsamlingens afholdelse på klubbens hjemmeside.


Regnskabet for 2017 ligger her sammen med indkaldelsen tillige med budget for 2018. Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer i Greve Fodbold til at deltage på generalforsamlingen.Man kan deltage fra man er 16 år. Derudover henviser vi til vedtægterne for deltagelse.


På gensyn


Bestyrelsen
Greve Fodbold

 

Regnskab_2017.pdf

Indsendte forslag til generalforsamlingen 

 

 

Kære Alle

 

Tak for den store opbakning til årets salg af Greve fodbolds julekalender 2017.

 

Så er det tid til afhentning af gevinster!

 

Udlevering af gevinster finder sted på følgende dage.

Mellem aktivitetssal 2 og 3 i Greve Hallen.

 

Tirsdag den 9. Januar 2018 kl. 17-18.30

Onsdag den 10. Januar 2018 kl. 17-18.30

Tirsdag den 16. Januar 2018 kl. 17-18.30

Onsdag den 17. Januar 2018 kl. 17-18.30

 

Husk at have julekalenderen med dit lykkenummer med.

 

På vegne af julekalenderudvalget

Anna og Joan

Kære alle

Læs venligst nedenstående skriv fra DBU Sjælland.

 

Som hovedregel er alle 8- og 11-mands hold overført fra efterår til forår.

Det er altså kun ændringer fra efterår til forår der skal meldes tilbage omkring - det kan være ændring af række, nytilmelding af nyt hold eller trækning af eksisterende hold. Vedr. kampredigering bedes I se bort fra dette afsnit, da det foretages af turneringsudvalget. Dog kan ønsker om tidspunkt/dag for hjemmekampe sendes.

 

 

Alle ændringer/ønsker sendes til Kim Schmidt Petersen, smildinho@gmail.com.

 

Da fristen for ændringerønsker ligger 26. februar 2018, altså lige efter vinterferien, skal jeg bede om ændringer/ønsker inden 10. februar 2018, da jeg er på ferie til og med 25. februar 2018, og ser mails mellem 16. februar og 25. februar.

 

OBS, dette gælder IKKE Børneevents samt 3- og 5-mands stævner.  Seperat mail til disse hold omkring Børneevents og 3- og 5-mands stævner kommer senere.

 

Mvh. Kim

 

Fra DBU Sjælland:

Kære alle klubber - Så er det igen blevet tid til tilmelding til de mange forskellige turneringer, stævner, events og meget andet som DBU Sjælland har i støbeskeen for 2018.

 

Forårsturneringen 2018

Tilmeldingen er åben frem til den 26. februar, men jo før I får tilmeldt et hold, jo nemmere er det at få et overblik for både os og jer selv.

 

Tilmelding eller ej

Som udgangspunkt er samtlige hold, der gennemførte efterårssæsonen 2017 tilmeldt forårsturneringen 2018. Der er derfor kun tale om tilmelding af hold til rækker med åben tilmelding, eller trækning af hold.

Når du tilmelder nye hold kan du via klubbens adgang til KlubOffice ønske tidspunkt for afvikling af hjemmekampe.

Er du i tvivl om et hold skal nytilmeldes eller er automatisk overført, så kan du finde en oversigt og vejledning på nedenstående linket her.

Som altid foregår al tilmelding via KlubOffice.

 

Kampredigering for alle

Fra fredag den 9. marts til og med tirsdag den 13. marts, har alle hold i 8-mands og 11-mands rækkerne mulighed for at redigere i kamprogrammet, via KlubOffice.

Dage hvor der ikke kan afvikles kampe på anlæggene skal klubben selv flytte via KlubOffice. Her er det vigtigt at vide at kampene må ikke flyttes ud af den programsatte spilleuge.

Endeligt program udsendes mandag den 19. marts.

Udtrækning af holdUdtrækning af hold fra de laveste rækker kan foretages via KlubOffice, alle øvrige trækningen kan kun ske ved at sende en mail til info@dbusjaelland.dk

Ved udtrækning af hold er man også meget velkommen til at kontakte DBU Sjælland på 4632 3366, for hjælp til initiativer for at sikre at hold fremadrettet ikke skal trækkes.

 

Børneevents

DBU Sjælland tilbyder en række store børneevents som afslutning på forårssæsonen. Stævnerne åbner samtidig med den øvrige holdtilmelding til foråret.  

Sommerland Sjælland Drenge Cup 2018 16. – 17. juni 2018 (U5 - U11 Drenge)Holdtilmelding 7. december til 17. maj 2018 læs mere på linket her
Sommerland Sjælland Pige Cup 9. juni 2018 (U7 - U17 Piger): Holdtilmelding 7. december til 17. maj 2018 læs mere på linket her
Bakkens Fodbold Festival 26. – 27. maj 2018 (U8 - U14 Drenge og Piger): Holdtilmelding 7. december til 1. maj 2018 læs mere på linket her

 

DBU Sjællands 3- og 5-mandsstævner i foråret 2018
Datoerne er fastsat for forårets udgave af DBU Sjællands børnestævner. – Tilmeldingen åbner i starten af februar. 
Som udgangspunkt spilles alle stævner den pågældende dag med puljestart kl. 10.00, men senere starttidspunkter kan forekomme. 
Læs alt om DBU Sjællands 3- & 5-mandsstævner for foråret 2018 på linket her

 

DBU's U21 turnering

Fra den 7. december til den 26. februar 2018 kan der tilmeldes hold på A eller B-niveau i DBU's U21 Turnering for spillere født i 1996 og yngre. 
- Man bør foretage en grundig vurdering af, hvilket niveau ens hold har, så man er sikker på, at spillerne får en god oplevelse ved at deltage i turneringen, siger turneringsadministrator Thomas Lesly Rasmussen fra DBU Sjælland. 
Ved tvivl om holdets niveau kan man eventuelt kontakte Thomas Lesly Rasmussen på 4634 0736 eller tler@dbusjaelland.dk    
I turneringen kan der både deltage klubber og fælleshold. I begge tilfælde dog kun med ét hold fra hver. Fælleshold er hold, hvor to eller flere klubber går sammen om at stille fælles hold indenfor denne turnering. Turneringen afvikles lokalt vest og øst for Storebælt.