Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere m.fl. i Danmark. Fodboldpasset skal bl.a. gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Fodboldpasset indsluses i foråret 2018.

 

- HVAD er et Fodboldpas? 

HVORFOR skal vi have et Fodboldpas?

HVORDAN ser Fodboldpasset ud?   

HVORNÅR er Fodboldpasset gældende fra? 

HVILKE regler gælder for Fodboldpasset i forhold til spilleberettigelse? 

HVEM gælder Fodboldpasset for? 

HVOR ligger Fodboldpasset? 

 

Få alle svarene på følgende links fra DBU:

https://www.dbu.dk/temaer/fodboldpas_og_persondata/klubfaq

https://www.dbu.dk/temaer/fodboldpas_og_persondata/fodboldpas

 

Kursus i Kampklar:

http://www.grevefodbold.dk/index.php/nyhed/47-klubben/636-traenerkursus-i-kampklar

Kære trænere og frivillige

 

Så er det ved at være tid til årets velkomstfest for trænere og frivillige. Arrangementet vil være en kombination af et kort fodboldfagligt oplæg og en smule fysisk aktivitet - som ikke kræver et efterfølgende bad. Sidst men absolut ikke mindst vil vi slutte dagen af med lidt mad og drikke i forbindelse med VM kampen Peru-Danmark samt en masse hygge med det primære formål at sige tusind tak for jeres kæmpe indsats i Greve Fodbold.

 

Invitationen gælder for alle trænere og frivillige, der hjælper til i efteråret 2018. Det betyder, at der for nuværende trænere og frivillige vil være mulighed for at hilse på alle ny tilkommende trænere og frivillige og give dem en ordentlig velkomst.

 

Arrangementet vil finde sted på GIC lørdag 16. juni kl. 16:00. Vi mødes i hallen.

 

Tilmelding er gratis og kan ske på Place2Book ved følgende link: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=87f64de86a

 

Vi håber, at I vil komme og nyde denne dag sammen med alle jeres nuværende eller kommende klubkolleger.

 

Mange sportslige hilsener

Greve Fodbold

 

P.S. Tilmelder man sig uden at møde op eller afmelde tilmeldingen senest 1. juni, vil man efterfølgende blive opkrævet kr. 250,-

Som noget nyt har vi i Greve Fodbold valgt at sende vores Drenge Elitehold afsted sammen på træningslejr. Skærtorsdag tog U14, U15 og U17 Drenge Elite til Vildbjerg Sports og Kulturcenter, og på trods af masser af sne i det østlige Danmark har drengene i det jyske været heldige med vejret. Ikke et snefnug og masser af sol.

 

Turen har været en stor succes, hvor især faciliteter, service og kost har været i top. De gode rammer har gjort det muligt for holdene at fokusere fuldt ud på de sportslige og sociale aspekter. Samtidig er også sammenholdet på tværs af årgangne blevet styrket, hvilket kan vise sig gunstigt på et senere tidspunkt, når to forskellige årgange i U17 regi skal spille og træne sammen.

 

Der har været daglig træninger på baner, der ligger blot to minutters gang fra hotellet. U17 og U14 fik også spillet en træningskamp hver, hvor holdene henholdsvis vandt 5-1 og 7-3. Fremadrettet vil vi fortsætte den nystartede tradition med at flere årgange tager sammen afsted på træningslejr. Om det bliver til Jylland, Sverige, Holland eller længere sydpå vides endnu ikke. Men opholdet i Vildbjerg har levet op til alles forventninger ... og mere til.

 

Mange sportslige hilsener

Anton, Udviklingsleder for 11-mandsfodbold

 

 

 

 

Antallet af solskinstimer tager til og græsset bliver grønnere og grønnere. Greve Fodbolds baner bliver fyldt med både små og store fodboldspillere, der nyder verdens sjoveste spil. Igen i år siger vi velkommen til en ny årgang U5.

 

Søndag 6. maj kl. 10:00 begynder træningen for årgang 2013. Inden da er der opstartsmøde for forældre torsdag 19. april kl. 20:00 i klublokalet på 2. sal i Greve IdrætsCenter. Er du/I forhindret i at møde op, så kan du få nærmere information på vores kontor på 1. sal mandag og torsdag fra 16:00-18:00 eller du kan skrive til Jane, vores administrativ koordinator, på jlyngby@hotmail.com.

 

Det er også muligt at tilmelde sit barn på Grevefodbold.dk. Indmeldelsesgebyret er kr. 500,-, hvilket inkluderer ugentlig træning og tøjpakke:

- Greve Fodbold Trøje

- Greve Fodbold korte bukser

- Greve Fodbold Strømper

- Taske

 

På Grevefodbold.dk tilmelder du din dreng eller pige under 'klubservice & online indmeldelse som enten 'Drenge årgang 2013=H-U5' eller 'Pige årgang 2013=D-U5'.

 

Mange sportslige hilsener

Hej alle friske drenge og piger årgang 2013

Greve Fodbold vil gerne invitere dig til at prøve verdens sjoveste spil  -  fodbold.

Så har du lyst til at prøve kræfter med fodbold, kan du få mor eller far til at melde dig ind i Greve Fodbold med start:

Søndag 6. maj kl. 10:00-11:00

 

Du bliver skrevet op ved at tilmelde dig på: www.grevefodbold.dk under ”klubservice & online indmeldelse”:

Drenge årgang 2013 = H-U5

Piger årgang 2013 = D-U5

(eksisterende medlemmer hos "børn til bold" skal ikke melde sig ind, da de automatisk rykker op til U5!)

Hvis mor eller far vil være træner, skrives dette under bemærkninger!

Husk at sige til mor eller far at vi afholder opstartsmøde for forældre: Torsdag d. 19. april kl. 20:00

i klublokalet 2. sal i Greve IdrætsCenter.

 

Har du brug for yderligere information, så kontakt:

Administrativ Koordinator: Jane

E-mail: jlyngby@hotmail.com

Vi glæder os til at byde dig velkommen

 

Mange sportslige hilsener

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os