Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Klubhverv for 1 halvår 2018 er nu udbetalt og skulle blive modtaget på jeres konto i denne uge. Skulle du mod forventning ikke modtage klubhvervet, bedes du sende en mail hurtigst muligt og oplyse hold samt funktion til: oekonomi@grevefodbold.dk

Trænere/ledere, der modtager klubhverv/godtgørelse, hvor der kræves indsendelse af kørselsregnskab bedes indsendes asap, så alt kan nå at blive udbetalt inden sommerferien. Det indsendes som vanligt til: oekonomi@grevefodbold.dk

 

Venlig hilsen Jens Nørgaard

Kasserer, Greve Fodbold

 

Greve Fodbolds kvindesenior i 1. Division får i den kommende sæson nyt trænerteam ved roret. Klubben har lavet aftale med John Wilki og Christina Jensen (Stina), som tiltræder 1. Juli 2018. John og Stina kommer til Greve fra Brøndby, hvor de har haft ansvaret for klubbens U18DM hold. 

 

John har de sidste 10 år  været målmandstræner for elitemålmændene i både Roskilde og Brøndby – her både på drenge- og pigesiden. De sidste 2 år har John været på U18DM og har samtidig fungeret som assistenttræner. John er uddannet M2.

 

Stina har været i Brøndby i 25 år og trænet alt fra miniput til senior. De sidste 11 år har hun været omkring elitesatsningen fra U14 til 3F, med henblik på at uddanne egne spillere til 3F holdet. Hun har de sidste 4 år været på U17/U18 DM hvor hun i 2016 vandt DM med holdet. Stina er uddannet A-træner.

 

John og Stina udtaler:

'Vi glæder os til de nye udfordringer – vi ser frem til at møde en ny kultur på et nyt niveau. Klubben har i mange år været med til at præge toppen af 1 division og det glæder vi os til at bevare og se om vi kan føre det til et nyt niveau.'

 

Skulle der sidde nogen, der synes de gerne vil høre mere om Greve Fodbolds profil eller vil prøve sig selv af på et godt hold, så kan Stina kontaktes på telefon 60223646.

 

Der var egentlig lukket ned for tilmelding til årets fodboldskole. Men flere forældre har henvendt sig om muligheden for at tilmelde sig alligevel. Vi har derfor åbnet op for tilmelding, som grundet det sene tidspunkt ikke sker gennem DGI, men derimod på Place2book. Her vil det også være muligt at tilmelde sig pasning og frokost:

Fodboldskole: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=a4f15c785d

Frokost: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=c983d52070

Pasning: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=7069919096

 

Hvornår: Uge 27 - 2. Juli kl. 09.00 – 6. Juli kl. 15.00

Hvor: Greve Idræts- og fritidscenter, Lillevangsvej 88, 2670 Greve

Hvem: Alle fra 6 – 14 år

Begynder, let øvede og øvede

 

Vi starter alle dage kl. 9.00 og slutter alle dage kl. 15.00.

Prisen inklusive tøjpakke, bold m.m. 995,-

 

På fodboldskolen får du:

-      Tøjpakke med Hummel trøje, shorts, strømper 

-      En Hummel fodbold

-      Fem dage med sjov fodboldtræning, der tager udgangspunkt i din alder og dit nuværende niveau

-      Træning af bla. Greve Fodbolds Elite Cheftrænere samt årgangskampe, turneringsdag og mulighed for individuel angreb/forsvarstræning

-      Nye venner og masser af sjove oplevelser

-      Frugt alle dage

-      Drikkedunk

-      Diplom

-      Legeplads og legetøj m.m

 

Du skal selv medbringe:

 

-      Fodboldstøvler og benskinner

-      Solcreme

-      I tilfælde af dårligt vejr skal du have skiftetøj med

 

Muligheder for tilkøb:

                            

-      Frokostordning med saft eller juice.

-      Pasningsordning med pædagog fra 08:00-09:00 inklusive morgenmad og fra 15:00-17:00.

-      Tryk på trøje: Navn + nummer

 

Mange sportslige GF-hilsener fra ledere og trænere

Vi glæder os til at byde alle børn velkommen med fem forrygende dage i starten af juli

Cheftræner for 2. divisionsholdet, Claus Larsen, byder velkommen til holdets sidste hjemmekamp i denne halvsæson. Det bliver en svær kamp, men holdet vil naturligvis gå efter sejren, for at sikre Greve Fodbold endnu et år i 2. division.

 

’Sidste hjemmekamp mod Lyseng var en fin kamp, hvor vi fortjent vandt 5-0’, forklarer Claus Larsen. 

 

’Holdet spillede en imponerende kamp og var dominerende fra første fløjt. Vi lavede flere flotte mål og har nu lavet 14 mål i de sidste tre hjemmekampe.’

 

Lørdagens modstander er Odder, der er placeret som nummer 6 og umiddelbart et af de bedste hold i rækken.Det er et hold med mange dygtige spillere. Deres midterforsvar er stærkt med anfører Nikolaj Nielsen som styrmand, og de har yderligere nogle dygtige angribere i Mathias Laursen Christensen og Malte Boesen, som tidligere har spillet i AC Horsens.

 

’Jeg synes, at vores hold fortsat udvikler sig i den rigtige retning’, slutter Claus af. 

 

’Vi er ubesejret i de sidste fire kampe, hvor vi har indsamlet otte point. Drengenes indbyrdes kendskab samt forståelse er blevet bedre og bedre, og det spil, indstilling og fight vi har vist i de sidste runder gør, at jeg tror på et godt resultat mod Odder.’ 

 

Kom og støt byens drenge på Greve Stadion lørdag 9. juni kl. 14:00. 

 

God fornøjelse

Claus Larsen

Cheftræner

 

Alle spillere, trænere, klubledere, dommere m.fl. har nu fået tildelt deres personlige fodboldpas, som de skal aktivere. Nedenfor kan I se, hvordan I skal forholde jer. 

 

///AKTIVERING AF FODBOLDPASSET: SÅDAN KAN I FØLGE MED OG UDSENDE REMINDERE

 

Pr. 1. august skal ALLE fodboldspillere have aktiveret deres fodboldpas for at kunne spille fodbold i DBU og lokalunionernes rækker. Det skal de, for at vi er sikre på, at de er blevet oplyst om, hvordan deres data opbevares og behandles af såvel lokalunionen som jeres klub. Det skal gøres som konsekvens af stramningerne i databeskyttelsesloven.

 

Mail om Fodboldpasset sender vi ud til spillere, trænere m.fl. løbende 

fra uge 22 for at skabe et fornuftigt udsendelsesflow.

 

I KlubOffice kan I løbende følge med i, hvilke af jeres spillere der mangler at gøre det, og I kan sende dem remindere om det.

 

De første par uger vil der nok ikke være mange aktiverede Fodboldpas 
i KlubOffice, da folk først lige skal modtage og læse den før omtalte mail.

 

På forsiden af KlubOffice finder i "boksen" Overblik, hvor I klikker på linketGå til overblik.

 

I ser så denne:

 

Ved klik på linket kan I se oplysninger på de pågældende spillere.

 

Når I på et tidspunkt vil udsende remindere om aktivering af fodboldpasset, kan I klikke på ikonet med kuverten og den gule trekant (øverst til højre). Efter klik på ikonet vælges "Alle i denne søgning" for at sende til alle på listen.

 

 

I kan også følge med fra jeres medlemsoversigt (Personer > Medlemmer > Medlemsoversigt). Aktivér Udvidet søgning (1), indstil søgefeltet Fodboldpas aktiveret (2), tilvælg fanen Fodboldpas aktiveret(3) og klik Søg (4):

 

 

 

/// SÅDAN AKTIVERES FODBOLDPASSET

Fodboldpasset kan aktiveres her:

 

•  Driblr

•   Driblr er vores nye GRATIS spillerapp, hvor spillere også finder andre spændende ting, som f.eks. deres statistikker. Driblr kan downloades i App Store og Google Play

 

•   Fodbold app'en - Den med DBU-logo

•   Mit DBU - Login i toppen af DBU's eller lokalunionernes hjemmeside

 

Alle steder bliver man efter login mødt af et afsnit med Vilkår & Betingelser, og Fodboldpasset aktiveres, når man har accepteret disse klikket sig gennem de efterfølgende steps.

                                        

/// SÆRLIGT OM PORTRÆTBILLEDER

 

I Fodboldpassset bliver man også bedt om at tage stilling til tilladelse vedr. visning af billeder på DBU’s og klubbens platforme (klubber som anvender Klub-CMS). Hvis I anvender Klub-CMS til jeres klubhjemmeside, er  portrætbilleder blevet skjult automatisk. De vises automatisk igen, når personen har givet sit samtykke.

 

/// MATERIALER TIL KLUBBERNE

Vi har lavet en række materialer, der kan hjælpe jer i processen.

                                          

Materialer til at få jeres medlemmer til at aktivere Fodboldpasset, finder I her:

Fodboldpas-klubmaterialer

                                          

Materialer til at få jeres medlemmer til løbende at opdatere deres oplysninger, finder I her:

Hjælp dig selv og din klub på 1 minut

                                        

/// AKTIVERING AF DATAAFTALE I KLUBOFFICE

I dansk fodbold er vi ambitiøse i forhold til at passe på data for fodboldfamilien. Derfor har vi i en dataaftale nedskrevet vores måde at håndtere dataflowet mellem DBU og de af DBU udviklede IT systemer, som klubben anvender. Den findes i KlubOffice.

                                        

I bedes venligst læse og acceptere denne aftale snarest muligt. I finder den i KlubOffice i menuen ”Klub -> Klubinfo -> dataaftale (ny fane i højre side)”. Den kan også fanges via ”Overblikket” på forsiden af KlubOffice.

                                      

/// Driblr – En ny spændende spiller på banen

I forbindelse med lancering af Fodboldpasset, er den helt nye app til spillere over 12 år – Driblr – landet i App Store og Google Play. En app, der ved hjælp af statistik og spændende features, skal gøre det endnu sjovere at spille fodbold.

                                  

"Vi er meget taknemmelige for den store opbakning, der er til vores eksisterende IT-værktøjer. Nu glæder vi os til at tage oplevelserne på banen med ind i den digitale verden. Driblr giver spillerne et unikt overblik over deres egen fodboldkarriere, og fantastiske muligheder for at følge med i sine præstationer. Med Driblr ved hånden, håber vi at kunne gøre det endnu sjovere at spille fodbold", slutter Digital Commercial Manager, Jesper Søegaard.

                                  

Driblr kan downloades, helt gratis, fra App Store og Google Play.      

                                        

/// Brug for hjælp?

Du kan læse mere om Fodboldpasset, GDPR og meget mere her

Hvis du har brug for hjælp til at aktivere dit Fodboldpas, kan du henvende dig via. mail: fodboldpas@dbu.dkeller supporttelefonen på 47 37 40 00.

                                                                            

Mvh.

DBU Sjælland

info@dbusjaelland.dk

46323366

 

 

 
logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os