Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Til alle trænere & ledere 

Vi er super stolte af igen at kunne give mulighed for, at alle hold i Greve Fodbold kan ansøge om tilskud til forskellige sportslige aktiviteter. Denne fond er fremkommet ved, at I alle har ydet et stykke arbejde enten ved at arrangere spillerfest, sælge julekalender eller stå for juletræssalg.

Disse aktiviteter har genereret indtjening til jeres årgang, samt en indtjening på 20% til klubben - midler som Greve Fodbold per tradition nu gerne vil give tilbage til jer igen.

 

Hermed linket til ansøgningen http://www.grevefodbold.dk/index.php/klubservice/deltagelse-i-staevner-og-traeningslejre/greve-fodbolds-rejsefond

Lørdag d. 11 november løb Årets spillerfest 2017 for Greve fodbold af stablen i en stuvende fuld hal. I alt omkring 675 mennesker var samlet for at hylde alle vores talentfulde og engagerede fodboldspillere i alle aldre. Traditionen tro var det U9 årgangens forældre der stod for arrangementet og efter mange timers forberedelse skulle det hele nu gå op i en højere enhed.

Inden det for alvor gik løs var der en kort velkomst ved Ole fra Bestyrelsen.

Festen blev skudt i gang med samlet indmarch hvor alle spillere fra U6 til U16 gik ind til de gode rytmer af Black Eyed Peas ”I gotta a feeling”. U6-U8 gik direkte på scenen hvor alle vores yngste spillere blev hyldet af salen. Der uddeles ikke priser for årets spillere for disse årgange men de blev hædret med hver en medalje og stoltheden hos de kommende fodboldtalenter lyste ud af deres øjne.

 

 

Så var det blevet tid til festens højdepunkt nemlig kåringerne af årets spillere. I valget at årets spillere havde trænerne lagt vægt på følgende værdier:

·      Spilleren er en fighter – Spilleren giver ikke op, men kæmper videre uanset, hvilke udfordringer der mødes.

·      Spilleren er ivrig efter læring – Spilleren deltager i træning og kampe og arbejder på at blive en bedre fodboldspiller.

·      Spilleren er en god holdkammerat – Spilleren arbejder for holdet, tager godt imod nye spillere, skaber energi og god stemning.

·      Spilleren er i en positiv udvikling – Spilleren er målrettet i relation til udvikling af fodboldspillet og er i en periode med positiv udvikling.

Hver årgang blev på tur bedt om at rejse sig op hvorefter årets spillere blev annonceret og bogstaveligt båret op på scenen af klapsalver fra deres medspillere og resten af salen. På scenen stod deres trænere klar til at lykønske dem med pokal, T-shirt og diplom.

 

Alle årets spillere bliver fejret på scenen.

 

De glade, stolte og velfortjente årets spillere er følgende:

Hold

Årets spiller

U9 - piger

Celina Hupfeldt

U9 - drenge – hvid

Bertram Løwe Larsen

U9 - drenge – blå

Hans Mellergaard

U10 - piger

Molly Nygaard 

U10 - drenge – A

Jonas Bendix

U11-1 - piger

Ida Riel

U11-2 - piger

Alissa Benski Jensen

U11-3 - piger

Mia Jull Pedersen

U11-1 - drenge

Christoffer Daluiso Salmonson

U11-2 - drenge

Emil Zimmer Sørensen

U11-3 - drenge

William Kroner-Andersen

U11-4 - drenge

Kristoffer Schytte

U12-1 - piger

Amalie Clausen

U12-2 - piger

Clara Sæbye

U12-1 - drenge

William Engel

U12-2 - drenge

Marius Nygaard Sørensen

U12-3 - drenge

Simon Lauge Bjerregaard

U12-4 - drenge

Silas Trebbien

U12-5 - drenge

Marius Søholm

U13-1 - piger

Cecilie Welling Hansen

U13-1 - drenge

Elliot Metzdorff

U13-2 - drenge

Frederik Dalouiso

U13-3 - drenge

Tobias Møller

U13-4 - drenge

Jacob Holmsted

U14-1 - piger

Anne With Johansen

U14-2 - piger

Isabella Eliasen

U14-1 - drenge

Philip Lippert

U14-2 - drenge

Millad Nabil

U14-3 - drenge

Jonathan Hanmark Gjørup

U14-4 - drenge

Christoffer Honoré

U15-1 – piger

Sarah Emilie Christiansen

U15-1 - drenge

Lendit Gashi

U15-2 - drenge

Alexander Byrdahl

U16-1 – piger

Nanna Valencia

DS2

Nikoline Skolnik

 

 

Foruden årets spilleret blev to ungdomsspillere med et særligt fodboldtalent kåret som Årets Ungdomstalenter 2017. De to talenter Sissel Bøje Kielnhofer and Bertil Sander Frogme blev på behørig vis fejret med personlige indstillinger fra hver deres trænere og klapsalver fra salen.

 

 

Den officielle del af programmet blev afsluttet af sportschef for børnefodbold Henrik Gøthler som gav en specielt hyldest til alle vores dedikerede og engagerede trænere som uge efter uge bruger rigtig meget af deres fritid på vores børn og som brænder for at udvikle børnene til gode fodboldspillere med den rigtige holdånd. Titlen som årets børnetræner findes ikke officielt, men Henrik valgte alligevel at kalde Pernille Kaysen på scenen for at anerkende hende for hendes fantastiske arbejde som træner og holdleder på adskillige af klubbens hold.

 

Resten af aftenen forløb i hyggens tegn. Vores amerikanske lotteri var en stor succes og mange gik hjem med dejlige præmier. Efter maden spillede DJ Carsten op til dans og specielt børnene boltrede sig på dansegulvet med deres mange knæklys. En rigtig god aften blev afsluttet i den rette fodboldånd med landskampen Danmark-Irland på storskærm. Selvom kampen endte uafgjort uden mål var det en fantastisk aften hvor stemningen var i top. En aften som helt klart går over i historien som en vellykket og velafviklet spillerfest.

Rigtig mange i dansk fodbold er afhængige af gode digitale værktøjer – fra administration af klubbens medlemmer, til kommunikation med forældregruppen og udfyldelse af et holdkort. Det skaber dialog mellem spillere, trænere, dommere og andre frivillige. Det skaber overblik og systematik. Og det gør det hele både hurtigere og mere brugervenligt.
I DBU IT er vores vigtigste opgave at tænke i sammenhængende løsninger, som hjælper alle jer i ”Fodboldfamilien”. Vi bygger software, som kan spare tid og ressourcer, så vi alle kan bruge mere tid på det, vi elsker: At spille fodbold og være sammen!

Med ”Fodboldens IT nyt” vil vi løbende give jer nyt om de mange IT-værktøjer og andre digitale tiltag.

God læselyst!

 

Træningskampportal live

Vil du ”matchdate”?! På Mit DBU på web kan du nu finde den helt nye træningskampportal, hvor du kan søge træningskampsmodstandere eller reagere på andres ønsker! Du skal dog have din klub til at give dig hvervet "Træningskampopretter". Se nærmere her.
Vi kører en pilotperiode på web, hvorefter at portalen også lander i Fodbold app’en. Det sker formentlig først i det nye år.
Læs mere om portalen her.

 

Fodboldpas forude

Måske har du hørt om stramningen af databeskyttelsesloven (også kendt som persondataloven). I denne forbindelse er vi allerede nu i gang med at udvikle et såkaldt Fodboldpas. Det betyder i samme ombæring at alle spillere reelt får tildelt et spillercertifikat og at spilleren selv – på sit pas – altid er oplyst om hvor han eller hun er spilleberettiget. Det vil gøre det lettere og mere transparent for alle parter. Fodboldpasset forventes indført i foråret 2018, men vil først være obligatorisk efter sommerferien 18. Mere om det i de kommende nyhedsbreve.

 

KlubOffice netop opdateret

Mandag blev KlubOffice opdateret med flere nye funktioner. F.eks. kan klubben nu styre, hvorvidt en spiller automatisk skal spærres til holdkort, hvis vedkommende er i kontingentrestance (og låses naturligvis op automatisk, når der betales). Du kan læse mere om denne og flere andre spændende nyheder her.

På vores Facebook side kommenterer Morten fra Ballerup-Skovlunde på denne nyhed: "Og kan kun anbefale andre klubber at få automatisk kontingentopkrævning til at styre kontingent opkrævninger. Den nye automatiske spærring gør det bare endnu federe og vi sparer SÅ meget tid ift vores tidligere løsning med PBS og en masse indbetalingskort som blev væk i posten". Behøver vi at sige at det er sød musik i vores ører?

 

Klub-CMS

Tidligere på året, stemte brugerne af Klub-CMS facebook siden på deres favorit udviklingsønsker. Og derfor vidste vi præcis hvor vi skulle lægge kræfterne! Vi har nu introduceret disse to nye moduler:

  • Kalenderaktiviteter – et dynamisk modul som henter data fra KlubOffice-kalenderen. Læs mere her.
  • Træneroversigt – et dynamisk modul som henter data fra persongrupper i KlubOffice. Læs mere her

 

Og mere Klub-CMS...

Vi kan se på mange af de knap 500 (tak for tilliden!) klubsites at baggrundsbilledet tit volder kvaler for dig, som er webmaster. Hvad vælger man når man godt vil have en flot, men rolig, fodboldbaggrund til sit website? Det hjælper vi Jer med meget snart. Vi har indgået samarbejde med en dygtig fotograf, som har skudt nogle meget smukke baggrunde, som vi snart gør tilgængelige for Jer.

Og en sidste Klub-CMS nyhed. Vi arbejder lige nu på en rigtig fleksibel og brugervenlig model for hvordan man kan opbygge sine sider. Se mere herom i nyheden på vores facebook side, hvor vi har lavet en sneak peak video.

 

Fodbold app'en

Efter en desværre lidt hård fødsel på iOS, er den nye version af Fodbold app’en på gaden. Her kan du som er licenstræner, nu se dit nye digitale trænerlicenskort. Vi dropper hermed de gammeldags og ressourcekrævende plastkort, og samtidig kan du også i app’en følge din plan for at opretholde licensen. Husk at du naturligvis skal være logget ind, for at det vises korrekt!

 

KampKlar

To primære ting fylder på vores KampKlar blok p.t.; nemlig betalingsaktiviteter og kommunikationsmodul. Vi er i dialog med MobilePay vedr. en god løsning til betalingsaktiviteter, som betyder at du som træner får mulighed for at oprette aktiviteter som der skal betales for, og så kan forældre betale med MobilePay og du har altid overblikket direkte i app’en. 
Derudover så kigger vi også meget på at gøre det nemmere at kommunikere med hinanden på holdet – både på web og app. Vi giver lyd, når vi har mere nyt!

 

Klubservice

Kender du vores Klubservice site? Her er finder du manualer til mangt og meget, så den er du nødt til at bookmarke! Du finder den på http://klubservice.dbu.dk

 

Tips & Tricks

Vidste du at du på "Mit DBU" på web kan du se en samlet oversigt over dine klub- og holdhverv? I venstremenuen vælg ”Mine oplysninger” -> ”Klub- og holdhverv”. Skal der redigeres i disse, er det dog i KlubOffice det foregår!

 

The end - på første nyhedsbrev

Har du ris/ros, kommentarer eller gode idéer – enten til løsninger eller nyhedsbrevet - modtager vi med kyshånd disse på it@dbu.dk!

Har du en fodboldven, som du mener har glæde af dette nyhedsbrev, så kan vedkommende melde sig på vores liste her.

mvh
Heidi Lüthje, IT Chef

DBU

Indefodbold/futsal:

Ingen hold taberdømmes for manglende holdkort i 1. spillerunde den 11.-12.november

 

Da der har været usikkerhed omkring holdkortregulativet i indefodbold og futsal har DBU Sjælland besluttet, at ingen hold bliver taberdømt for manglende holdkort ved 1. spillerunde kampene 11. og 12. november 2017. 

11. og 12. november blev årets indefodbold- og futsalturnering sparket i gang med ændrede regler for udfyldelse af holdkort. Ligesom i udendørs fodbold skal der udfyldes holdkort til samtlige kampe for U13 og ældre. Hvis holdkortet ikke er udfyldt bliver holdet taberdømt.

  

Men efter weekenden kunne vi desværre konstatere, at der var udbredt usikkerhed omkring holdkortregulativet. Derfor har vi besluttet, at ingen hold taberdømmes for manglende holdkort i kampe spillet 11. og 12. november.

 

DBU Sjælland vil nu sende en mail til alle medlemsklubbernes mailadresser, som vi vil bede klubberne om at sende videre til alle klubbens hold, der deltager i DBU Sjællands indefodbold- eller futsalturnering. Del derfor gerne denne nyhed med dine trænerkollegaer.

 

LINK TIL HOLDKORTREGULATIV  - INDEFODBOLD OG FUTSAL 

I nyheden herunder finder du den hurtigste og nemmeste måde at udfylde holdkortet på og undgå at blive taberdømt.


 

UNDGÅ AT BLIVE TABERDØMT I INDEFODBOLD/FUTSAL

 

Se nyheden her: https://www.dbusjaelland.dk/nyheder/2017/november/saadan-udfyldes-holdkort-i-indefodbold

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os