Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Lørdag blev der holdt Store Trænerdag for første gang i Greve Fodbold. Arrangementet har været på trapperne gennem længere tid men er først blevet realiseret nu. Og heldigvis med stor succes.

Dagen startede med et oplæg omkring klubbens syn på trænernes ledelsesstil og pædagogiske tilgang til trænerrollen. Thomas Bjørnsson og Christian Aastrup forklarede vidt og bredt om forskellige træner typer samt den teoretiske baggrund for samme. Det resulterede i en halv times inspirerende snak og en del spørgsmål til følge.

Efterfølgende var der lagt op til hygge med muligheden for at se GFs damesenior førstehold blive vinder af 1. division slutspil med en sikker sejr på 2-0 over Herlufsholm. Eller man kunne forsøge at dygtiggøre sig til den indlagte stationstræning, som i dagens anledning bød på bumperball, jonglering og skud til overlægger.

Vejret viste sig heldigvis fra den bedste side, og dagen sluttede da også af i solnedgangens skær med en velsmagende menu fra Langsiden. Drikkevarerne blev tømt hurtigere og hurtigere, og den yngre generation af trænere tog over, så festen kunne nå et nyt højdepunkt. Dejligt at se, at et så højt niveau af energi kan komme til udtryk både på og udenfor banen. 

Stor tak fra bestyrelsen til alle, der var med til at arrangere og deltage. Vi glæder os til at se jer igen til næste år.

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os