Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Hjælp til med at forbedre Greve Fodbolds faciliteter og mød op lørdag d. 24/6 kl. 10:00 på terrassen ved IFK.

 

Efter en lang ”kamp” med Greve Kommune, er der endelig blevet givet et 'go' på at opføre en ny terrasse ved IFK/Greve Fodbold til gavn for alle GIC brugere. Den gamle terrasse kan ikke mere, og er ikke sikkerhedsmæssig forsvarlig. 

Men det er ikke bare en ny terrasse vi alle får. Vi får udvidet terrassen, så den bliver ca. 35m2 større end den gamle. Udvidelsen bliver lavet ud mod skaterbanen og fodboldbanerne, så man fremover vil kunne sidde og nyde det gode fodboldsspil. 

 

Udvidelsen er der blevet drømt om længe, og er nu muligt at udføre, da IFK vil kaste penge i projektet. Greve Fodbold kan ikke bakke økonomisk op om projektet. Men vi håber at kunne bidrage med en arbejdsindsats. Den gamle terrasse skal rives ned og affaldet skal køres væk. 

Greve Fodbold skal derfor hjælpe med at skaffe et 'nedrivnings-team', værktøj og trailer/biler, så vi kan komme på genbrugsstationen med affaldet. Så kan vi alle faktisk spare hele 12.386 kr. excl. moms., og som bonus står IFK klar med kolde drikkevarer og grillede pølser til alle, der hjælper.

 

Dennis Hald Olsen har allerede meldt sig som en af de hjælpende hænder og vil gerne påtage sig opgaven som ”sjakbajs”. Han vil sørge for det forkromede overblik og skal nok få uddelegeret opgaver. 

 

Tilmelding kan ske til Idrætsfritidsklubben på mail ifk@idraetsfritidsklubben.dk eller på tlf. 30465630. Meld også her hvis du har værktøj/trailer som kan bruges.

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os