Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Hvis man ikke lider af køresyge, ikke er bange for at køre over broen eller svenskere, så er det lidt af en oplevelse, man kan få, når DBU Sjælland den 1. oktober stikker afsted til Sverige. 
Der er afgang med bus fra Roskilde over broen til Malmø i Sverige for at se fodboldkampen Malmø FF mod Halmstad BK i Allsvenskan. 
På vej mod Malmø stopper vi i bydelen Rosengård.  Her skal vi blive lidt klogere på Zlatan Ibrahimovic, og se nærmere på den bydel hvor Zlatan voksede op, vi besøger Zlatan Court, som er den fodboldbane hvorpå en ung Zlatan lagde grunden for sin senere karriere. 
Herefter besøger vi den succesfulde danske fodboldtræner Jack Majgaard, med en fortid som cheftræner i Lyngby BK - han vil fortælle mere omkring klubben og fodboldkulturen i FC Rosengård. 
Inden turens helt store oplevelse tager vi videre til en resturant, med en fantastisk udsigt over havnen, hvor der vil være en lækker frokost og lidt koldt til ganen. Efter en lækker og veloverstået frokost sætter vi kurs mod Swedbank Stadion til kampen mellem Malmø FF og Halmstad BK.


Program
Søndag den 1. oktober 2017
Kl. 08.0-08.30 Afgang fra centralt sted i Roskilde 

·         Kl. 10.00-12.00 Jack Majgaard, FC Rosengård-  og besøg på Zlatan Court

·         Kl. 12.00-13.30 Frokost på havnen i Malmø

·         Kl. 13.30-15.00 Afgang til match

·         Kl. 15.00 Match mellem Malmø FF og Halmstad Bollklub

·         Kl. 17.00 Hjemtransport (direkte efter kampen)

Pris
Pris pr. person 300.00 kr. inkl. transport, fodboldbilletter og forplejning.

Tilmelding 
Tilmelding sker på www.dbusjaelland.dk og er først til mølle. Men skynd jer, for der er kun 40 pladser. Alle frivillige fra de sjællandske fodboldklubber kan deltage.


Sidste tilmelding:  Søndag den 10. september 2017

 

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os