Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Som noget nyt har vi i Greve Fodbold valgt at sende vores Drenge Elitehold afsted sammen på træningslejr. Skærtorsdag tog U14, U15 og U17 Drenge Elite til Vildbjerg Sports og Kulturcenter, og på trods af masser af sne i det østlige Danmark har drengene i det jyske været heldige med vejret. Ikke et snefnug og masser af sol.

 

Turen har været en stor succes, hvor især faciliteter, service og kost har været i top. De gode rammer har gjort det muligt for holdene at fokusere fuldt ud på de sportslige og sociale aspekter. Samtidig er også sammenholdet på tværs af årgangne blevet styrket, hvilket kan vise sig gunstigt på et senere tidspunkt, når to forskellige årgange i U17 regi skal spille og træne sammen.

 

Der har været daglig træninger på baner, der ligger blot to minutters gang fra hotellet. U17 og U14 fik også spillet en træningskamp hver, hvor holdene henholdsvis vandt 5-1 og 7-3. Fremadrettet vil vi fortsætte den nystartede tradition med at flere årgange tager sammen afsted på træningslejr. Om det bliver til Jylland, Sverige, Holland eller længere sydpå vides endnu ikke. Men opholdet i Vildbjerg har levet op til alles forventninger ... og mere til.

 

Mange sportslige hilsener

Anton, Udviklingsleder for 11-mandsfodbold

 

 

 

 

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os