Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Nyt hold for piger i årgang 2011 og 2012 er startet op i Greve Fodbold. Flere af pigerne var igennem et prøveforløb før sommeren med 'Fantastisk Fodboldstart For Piger' i samarbejde med DBU Sjælland. Efter sommerferien er der igen fuld gang i de nye fodboldben, hvor pigerne træner hver tirsdag kl 17.00-18.15 på banerne lige ved klubhuset. Opstarten er forløbet godt og selvom vi allerede er en del piger, så er der altid plads til en ekstra. Så hvis du (din datter 😉) har lyst til at prøve fodbolden, så kontakt Sportschef for piger U10 og yngre, Pernille Kaysen på kaysenfamily@gmail.com (husk at skrive hvilken årgang din datter er). 

 

 

Her er 10 seje U7/U8 piger med trænerne James og Jesper.

44-årige Martin Jensen er opvokset i Greve og har trådt sine barnefodboldsko i Greve Fodbold fra han var 6 år. Her optrådte han på diverse hold og spillede blandt andet DM Junior. Som senior spillede han 10 år i klubben, hvor det blev til et par førsteholds kampe, men spillede ellers primært på klubbens 2. senior hold. I dag er han bosiddende i Solrød med sin familie. 

Martin er i besiddelse af en UEFA B-licens og har i en 8-årig periode været træner i både Solrød FC og Køge BK. Han har i en årrække arbejdet som mentaltræner og arbejder til daglig med salgscoaching i detailhandlen, hvor han udvikler og optimerer sælgeres mindset samt deres tilgang til mennesker og kunder. 

 

I Greve Fodbold glæder vi os til, at Martin vender tilbage, og følelsen er gensidig:


"Jeg glæder mig helt vildt til at vende tilbage til min barndomsklub - nu som træner ... Det vække nogle helt særlige følelser at komme på anlægget igen og jeg mindes en masse gode oplevelse, som jeg håber, at drengene også vil få i den kommende sæson."

 

Søndag den 27. maj landende Pigeraketten igen i Greve klar til at tage imod en masse piger mellem 5 og 11 år til en hyggelig eftermiddag i fodboldens tegn. 50 forventningsfulde piger var mødt op til den gratis aktivitet, hvor blandt andet Mars, Saturn, Solen og Mælkevejen skulle besøges i jagt på brikker til nøglen. 22 af de 50 fremmødte piger var helt nye fodboldpiger klar at prøve legen med fodbolden for første gang. De resterende 28 piger er allerede spillere i Greve Fodbold. 

 

En overraskelse undervejs bød på visit af Ulven Billie fra Bilka, der kom med både frisk frugt og ulveposer til de flittige piger i varmen. Et stort hit. Mange High Fives og krammere blev det til. Men da Billie jo er en han-ulv måtte han nøjes med at se på, da 2. halvleg af aktiviteterne gik i gang igen. 

 

Efter tre timers fodboldleg var det tid til afrunding med de mange glade piger, og derefter sende Pigeraketten videre på sin færd. En dejlig eftermiddag med hyggeligt selskab med de mange piger blev afrundet. Pigerne, der ikke allerede spiller fodbold, er alle meget velkomne til at komme til prøvetræning på det hold, der passer til lige netop deres årgang, kontakt blot træneren for årgangen. Information kan findes på Grevefodbold.dk.

 

En kæmpe tak til dagens rumvæsener, der bestod af flere af klubbens pigetrænere samt nogle unge mennesker med fodboldtræner-potentiale. Også en stor tak til Bilka og Billie for besøget samt for at sponsorere både frugt og ulveposer, hvilket var et stort hit. Hvis vi er heldige lander Pigeraketten måske igen i Greve næste år.

 

Med sportslig hilsen

Pernille Kaysen

 

 

Spillere og trænere på U13-Talent satte i går et flot punktum på sæsonen, endda med en sejr i sidste kamp over Ølstykke som hjemme blev besejret med 4-3. Holdet ender dermed som ubesejret og fornem pulje vinder i Mesterrækken.

 

Holdet skal som puljevinder af Mesterrækken spille finale om Sjællandsmesterskabet 17. juni 2018 i Borup. 

 

Spillere og trænere er meget opsatte på at slutte af med en flot præstation i finalen om Sjællands mesterskabet. Mød meget gerne op og støt drengene.

 

Fodbold hilsner

Michel Jørgensen

Cheftræner U13-1

 

Så er 2. runde af kontingentet for 1. halvår af 2018 blevet sendt ud, og indbetalingskort skulle blive modtaget med posten i næste uge.

 

Denne runde dækker spillere, der er blevet indmeldt i foråret efter den første kontingent runde.

 

Husk at indbetale kontingentet rettidigt (6. juni 2018) for at være spilleberettiget.

 

Vi opfordrer alle til at tilmelde sig betalingsservice og bruge FIK nr. på indbetalingskortet, da dette vil lette arbejdet med at bogføre betalingen betydeligt.

 

Hvis du vælger at overføre pengene til klubbens konto uden brug af numrene fra indbetalingskortet, så husk at skrive medlemsnummer og fuldt navn i tekst til modtager, så vi ved, hvem pengene kommer fra.

 

Ved manglende betaling af kontingent vil man straks blive spærret for deltagelse i kampe og træning og udmeldt af klubben inden sommer. Dette gælder både dem, der desværre stadigt har udestående fra 1 runde samt eventuel nye restancer fra runde 2. 

 

Venlig hilsen

Jens Nørgaard

Kasserer, Greve Fodbold

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os