Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Pokalfinale mellem Skjold Birkerød og Greve Fodbolds U15 piger startede med stor Greve dominans. Greve kom fortjent foran 1-0 på et flot langskudsmål af Anna efter 7 minutter. Derefter faldt tempoet lidt og ulykken skete da Skjold Birkerød fik sendt deres hurtige angriber af sted efter ti minutter. Så stod det 1-1.

 

I de næste 15 minutter svingede kampen frem og tilbage. Dog med Greve i størst boldbesiddelse. Så tog anfører Annika sagen i egen hånd. På et bragende flot frisparksmål fra 25 meter bragte hun Greve foran 2-1 og det resultat holdt til pausen.

 

2. halvleg startede lidt blandet men igen med mest spil og chancer til Greve. Med 12 minutter igen fik Kruckow driblet sig forbi to spillere på baglinjen. Hun sparkede efterfølgende bolden flot op i toppen af målet til stor jubel for de mange fremmødte Greve tilskuere og resten af holdet.

 

Resten af kampen forsøgte Skjold Birkerød at presse på men pigerne stod godt imod og fik fortjent pokalen med hjem til Greve.

 

Stort tillykke til pigerne og cheftræner Lars

 

På billedet ses Greve Fodbolds U15 piger efter pokal finale sejr over Skjold Birkerød på 3-1. Målene blev scoret af Anna Revald, Annika Mäkinen Caspersen og Cecilie Kruckow-Hansen.

 

Greve Fodbolds U15 piger er i pokalfinalen, der spilles næste tirsdag. Dagens modstander er Skjold Birkerød, der har fordelen af hjemmebane. Kom derfor forbi og giv din støtte til fodboldpigerne, der kan bruge en hjælpende hånd til at få pokalen i hus.

 

Skjold Birkerød - Greve Fodbold

23. maj. 2017, 19:00

Birkerød Stadion, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød

I dag lørdag den 11. juni 2016 blev Greve Fodbold U15-1 drenge suveræn vinder af DBU Sjælland Øst-2 rækken. Som ubesejrede efter forårs-sæsonen er det et super flot resultat af spillere og trænere, og som alle kan være meget stolte af.

Pokalen og medaljerne som blev overrakt til holdet i dag er ikke kun sejr for forårs-sæsonen, men også en kæmpe sejr for et hold, som for 2 år siden mistede en masse spillere og en træner til andre klubber, og som via en helt unik træner-indsats ved Christian Rosenbæk Lynder, og assistent-trænerne Anton Rasmussen (da holdet var U14-1) og Patrick Rye Andersen (U15-1 assistent-træner), der hele vejen igennem troede på spillerne og på holdet, og igennem dette udviklede hold og spillere til det niveau, hvor de i dag vinder deres række.

Et stort tillykke til Greve Fodbold U15-1 Drenge spillere og trænere.

 

 

I den forgangne uge har U17-1 spillet 3 kampe, med debut til 3 af de dygtige U15 spillere, som efter sommerferien skal spille U17.

De tre U15 spillere, der har fået deres debut er, Peter Nørregaard Bagger Sørensen, som er kommet tilbage efter en skade og har gjort det rigtig godt på U15 holdet.

Han spillede central forsvar mod topholdet i U17 Øst1, med stort overblik og stort set ingen fejl. Han måtte dog gå ud efter 60 minutter, med en mindre skade. Nick Kongsgaard Gromada spillede onsdag med i kvartfinalen i U17 pokalturneringen, mod Holbæk fra 1. div, som på forhånd var favorit. Nick spillede med en ro og autoritet, som når han spiller på sit eget U15 hold og han spillede alle 80 minutter med stor ros fra trænerteamet efterfølgende.

Tidlig søndag formiddag,  spillede Frederik Andersson, så mod Brøndby 2, som venstre kant, med styrke og var udfordrende i sit spil. Frederik virkede upåvirket og spillede samtlige 80 minutter og var en af U17 holdet bedste, den dag.

Debuten til de tre spillere, er bare et kæmpe skulderklap til spillerne og trænerne på U15 og deres tidligere trænere i klubben, og som viser, at der er fokus på udvikling af de enkelte spillere. Kæmpe stort tillykke til de tre debutanter og med håb om endnu flere U15 spillere der vil få debut på U17, snarligt.

 

 

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os