Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Holdet startede i sidste weekend ude mod B93, og spillede her 1-1. Vi var spændte på sæson starten, og på første kamp ude mod B93, som vandt rækken sidste år. 

 

Kampen bød på masser af fight og vilje til at vinde. Vi stod stærkt på banen, og holdet støttede godt op omkring hinanden. B93 kom ikke til mange chancer, da vores defensiv fik lukket godt af. Holdets nye spiller, Rosa fik scoret et flot mål, efter et rigtig godt sammenspil med Chili. Kampen endte 1-1, et flot resultat, og et super udgangspunkt til de næste kampe. 


I lørdags vinder pigerne deres anden kamp hjemme mod Roskilde med 2-0 på to mål af Rosa. Et rigtig fighter mål og et flot mål, hvor Rosa løfter bolden over keeperen. Igen med god fight og den rette vilje til at ville vinde. Holdet har en stærk midter-kæde, som bevæger sig godt for hinanden, og vores backs er stærke på det offensive spil, der gør os endnu mere farlige i vores opspil. 
Super præstation fra alle pigerne, og disse første 2 kampe viser tydelig, at vi har et godt hold, som helt sikkert går efter en top placering. 


Kom gerne og hep på vores dygtige U14-1 piger til vores næste hjemme kamp mod Brøndby. Det er lørdag d. 5.maj kl. 12.00.


Med venlig hilsen trænerteamet 
Tino og Pernille

Søndag 25. marts tog U14 Drenge Elite til Næstved for spille forårets første Øst-1 kamp. Der ventede holdet en svær opgave, i det Næstved vandt puljen i efteråret, og de to hold generelt har spillet tætte kampe mod hinanden. 

 

Fra kampens start satte GF sig på begivenhederne og kunne ved hjælp af et højt boldtempo, modige offensive aktioner samt et præcist pasningsspil gå til pause med en føring på hele 0-4. I anden halvleg gik Næstved i højt pres, hvilket resulterede i en reducering inden GF ved hjælp af to hurtige omstillinger reelt kunne lukke kampen med mål til 1-5 og 1-6. Kort før slutfløjtet fik Næstved via et direkte frispark reduceret til 2-6.

En fantastisk måde at starte forårets række på!

 

Holdopstilling Greve:

1 Oscar Mårtensen

15 Valdemar Ellegaard - 3 Oscar Salicath - 4 Bertil Sander Frogne - 16 Mathias Bahr

5 Mathias Krøll

9 Erkan Semovski - 14 Haaris Butt - 6 Julius Billetorp - 11 Oliver Karlson

7 Charlie Revald

 

Udskiftere

10 Jonas Zimmer

13 Filip Tot

8 Benjamin Agerbæk

 

Kampfakta:

0-1 Erkan Semovski (Ass. Oliver Karlson)

0-2 Charlie Revald (Ass. Oliver Karlson)

0-3 Selvmål

0-4 Erkan Semovski (Ass. Charlie Revald)

1-4 

1-5 Jonas Zimmer (Ass. Erkan Semovski)

1-6 Charlie Revald (Ass. Jonas Zimmer)

2-6 

U13-1 - Greve´s årgang 2005 - Premierekamp i DBU U13 Øst2


Kampen blev spillet på hjemmebane på kunst 8-7 i fantastisk godt vejr og mange tilskuere støttede op omkring kampen.


Oplæg fra Cheftræneren til spillerne:
Sidde højt i presset og forstyr modspillernes opspil, derudover sidder tæt og vær fysiske mand mod mand.

 

En kamp hvor alle aftaler fra trænernes taktikmøde blev fulgt til UG og slange:

 

Resultat: GREVE vs KB 2-1.

Mål: 1-0 Mathias Miland
Mål: 2-1 Mathias Nicolai Vingaard, assist Silas Deistler

DBU Dommeren Albert Gøttlicher udtrykte en god fairplay kamp og rigtig god stemning kampen i gennem.


Med Venlig Hilsen

 

Claus Kranker Jensen

Greve Fodbold – Holdleder U13-1 Elite, Årgang 2005

Mobil: 42 75 80 48

Fredag aften startede U19 Eliteholdet deres turnering mod BK Frem. Det var bidende koldt, og der stod en strid blæst på tværs af kunstbanen i Greve, men begge hold var tydeligvis spændte på at komme i gang. Efter en god vinteropstart, hvor Greves U19 blandt andet har trænet med ny formation og en endnu mere offensiv spillestil var det spændende at se om ændringen ville vise sig positiv. Holdet har haft god succes med spillestilen igennem de sidste træningskampe. Men turneringskampe er trods alt noget andet end træningskampe, forklarede cheftræner Brian Fjeldsted.

 

Starten kunne ikke være forløbet bedre og efter blot 13 minutter stod det 3-0. Greve var tydeligvis godt sat op til kampen og lagde for med en intensitet som BK Frem ikke kunne matche. Resten af halvlegen stod der GF på både bold og kamp, og med et klart overtag i spillet kunne U19 Eliteholdet gå til pause med en overbevisende 7-0 føring.

 

Fra anden halvlegs start blev alle tre reserver skiftet ind og tempoet dalede en smule. Det betød, at BK Frem kom bedre med i kampen. Anden halvleg sluttede 1-1, hvilket betød et resultat på 8-1. En fantastisk start på årets første turneringskamp.

 

Efter kampen fremhævede cheftræner Brian Fjeldsted U19 spillernes skarphed foran målet. Hver eneste chance blev stort set udnyttet i kampen. GFs målmand Lucas Henriksen skal også fremhæves for nogle gode redninger i starten af kampen, hvor han holdt BK Frem fra scoringer. Og man må heller ikke glemme U19 holdets angriber, Kenan Aydin, som scorede fire mål i første halvleg. Det bliver spændende at følge om han og resten af U19 Eliteholdet kan holde momentum når de næste weekend møder oprykkerne fra LSF. 

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os