Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Forårssæsonen er for de fleste holds vedkommende forbi. Sommerferien nærmer sig, og i august måned begynder efterårssæsonen så småt.

Stort set alle trænere er på plads til efteråret, både dem, der fortsætter fra foråret samt nye som vi alle byder velkommen.

Det har tidligere været svært at finde trænere til alle hold, og i år har ikke været nogen undtagelse. Flere trænere har givet udtryk for deres ønske om at stoppe i god tid mens enkelte springer fra i sidste øjeblik. Det giver os alle udfordringer for selv om der på papiret kun er en eller to personer, der har ansvaret for at finde trænere til børn og ungdom, så er der mange til at hjælpe med opgaven.

Hvis der er spørgsmål til enkelte holds videre forløb, så bedes I kontakte Sportschef for Ungdom Thomas Bjørnsson på tlf. 2294 1709. Han har fingeren på pulsen og vil give jer bedst mulige svar.

God sommer.

Det er med sorg i vores sind, at vi denne sommer er nødt til at tage afsked med trænere, som igennem en årrække har leveret et kæmpe stykke frivilligt arbejde for Greve Fodbold Ungdoms afdeling.

Vi ønsker dem alt held og lykke i fremtiden og håber, at vi ser dem igen en dag på vores dejlige anlæg.

Følgende personer siger vi farvel til for denne gang:

Jesper Myhrmann – U17-1
Patrick Rye Andersen – U17-1
Kenn Rothmann – U17-2
Kristian K Rasmussen – U17-3
Anders Sønnichsen – U17-3
Martin Eyrich – U15-2
Allan Stenberg – U15-3
Dennis Jensen – U15-3
Anders Mikkelsen – U14-2
Silas Krogen – U13-1
Mathias Kullenberg – U13-1
Lasse Egelund – U13-2
Claus Kraghskov – U13-3
Hans Henrik Grønlund – U13-4
Malcolm Costigan – U13-5
Brian Askler  - U13-6

 

Tusind tak for Jeres indsats i Greve Fodbold.

 

Thomas Bjørnsson
Ungdoms Sportschef
Greve Fodbold

 

Greve Fodbolds U15 piger tog også sidste stik og vandt Sjællandsmesterskabet efter en chancefattig kamp. To minutter før tid bringer Skjold Birkerød sig foran på et direkte frispark. Greve kaster alt frem og udligner i overtiden. Straffesparkskonkurrencen viste sig lige så tæt, Annika, Filippa, Schultz score inden Clara brænder efter et brændt Birkerød forsøg. Helt lige og Kruckow scorer sikkert efter en Birkerød scoring. Nye spark, Birkerød brænder og Anna sparker sejren i hus … Stort tillykke til alle pigerne.

 

Kom til prøvetræning hos Greve Fodbolds U14 piger, som ligger i elite øst rækken.

Nu skal vi op og spille 11 mands og kunne godt bruge lidt flere holdkammerater. Så er du pigespiller født i 2004, kan du lide at udfordre dig selv og har du ambitioner om at spille med på højeste niveau ?

 

Hos Greve Fodbold har vi spilleren i centrum samt dygtige trænere, der hjælper dig med at udvikle dine tekniske, fysiske og taktiske færdigheder. Vi har fokus på, at vores spillere skal støttes i at udvikle sig både på og udenfor banen. Og så kan vi også finde ud af at have det sjovt.

 

Lyder det som noget for dig, så kontakt træner Tino Knudsen og aftal en prøvetræning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Greve Fodbold.

 

Tino Knudsen : tinokn72@hotmail.com – mobil : 40167863

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os