Nyhed

Søg på vores hjemmeside

 

Greve Fodbolds U15 piger tog også sidste stik og vandt Sjællandsmesterskabet efter en chancefattig kamp. To minutter før tid bringer Skjold Birkerød sig foran på et direkte frispark. Greve kaster alt frem og udligner i overtiden. Straffesparkskonkurrencen viste sig lige så tæt, Annika, Filippa, Schultz score inden Clara brænder efter et brændt Birkerød forsøg. Helt lige og Kruckow scorer sikkert efter en Birkerød scoring. Nye spark, Birkerød brænder og Anna sparker sejren i hus … Stort tillykke til alle pigerne.

 

Det er med sorg i vores sind, at vi denne sommer er nødt til at tage afsked med trænere, som igennem en årrække har leveret et kæmpe stykke frivilligt arbejde for Greve Fodbold Ungdoms afdeling.

Vi ønsker dem alt held og lykke i fremtiden og håber, at vi ser dem igen en dag på vores dejlige anlæg.

Følgende personer siger vi farvel til for denne gang:

Jesper Myhrmann – U17-1
Patrick Rye Andersen – U17-1
Kenn Rothmann – U17-2
Kristian K Rasmussen – U17-3
Anders Sønnichsen – U17-3
Martin Eyrich – U15-2
Allan Stenberg – U15-3
Dennis Jensen – U15-3
Anders Mikkelsen – U14-2
Silas Krogen – U13-1
Mathias Kullenberg – U13-1
Lasse Egelund – U13-2
Claus Kraghskov – U13-3
Hans Henrik Grønlund – U13-4
Malcolm Costigan – U13-5
Brian Askler  - U13-6

 

Tusind tak for Jeres indsats i Greve Fodbold.

 

Thomas Bjørnsson
Ungdoms Sportschef
Greve Fodbold

Så kom dagen, hvor holdet havde deres sidste kamp i dette forår. Samtidig efter mange års indsats som dygtig træner har Kristian valgt at stoppe. Alle kampe er ikke blevet vundet, men med Kristian Kromann som træner har holdet haft stor fokus på at skabe et godt kammeratskab. Ligeledes har glæden ved at komme til træning og kamp været sat i højsædet. Stor ros til Kristian, og tak for din indsats på banerne i Greve Fodbold.   

 

Stor tak også til vores SPONSOR for holdet `VIPTEC `i denne her sæson : http://www.viptec.dk/da/

Kom til prøvetræning hos Greve Fodbolds U14 piger, som ligger i elite øst rækken.

Nu skal vi op og spille 11 mands og kunne godt bruge lidt flere holdkammerater. Så er du pigespiller født i 2004, kan du lide at udfordre dig selv og har du ambitioner om at spille med på højeste niveau ?

 

Hos Greve Fodbold har vi spilleren i centrum samt dygtige trænere, der hjælper dig med at udvikle dine tekniske, fysiske og taktiske færdigheder. Vi har fokus på, at vores spillere skal støttes i at udvikle sig både på og udenfor banen. Og så kan vi også finde ud af at have det sjovt.

 

Lyder det som noget for dig, så kontakt træner Tino Knudsen og aftal en prøvetræning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Greve Fodbold.

 

Tino Knudsen : tinokn72@hotmail.com – mobil : 40167863

Så kom dagen hvor vores piger skulle af sted til Brabants Girls Cup i Holland. 46 forventningsfulde piger og 6 træner/ledere var mødt op kl.05.30 om morgen på parkeringspladsen i Greve, for mange af pigerne var det deres første udlands fodbold tur. Det var nogle spændte piger, som hurtigt fik sagt farvel til forældrene. Bussen blev pakket og af sted var vi.

 

Da vi ankom til Holland var vejret dejligt varmt, ca. 30 grader, og humøret var højt hos pigerne. Vi blev indkvarteret på den lokale skole, og der blev hurtigt pakket ud. Så stod den på aftensmad og bagefter en tur til den lokale by.

 

Fredag morgen stod vi tidligt op, og så stod den på en masse kampe for holdene. Alle tre hold kom godt igennem fredagen med videre deltagelse i A slutspillet.

 

Lørdagen startede med at U15 spillede sig i semifinalen. Senere fulgte U13 trop og kom hele vejen til finalen, som desværre blev til et nederlag mod Horsens FC som fører Elite Vest rækken i Jylland med maksimum point.

 

U15 pigerne tabte desværre deres semifinale med 0-1 (eneste mål som blev scoret imod dem i stævnet), og vandt bronze kampen med 2-0 senere. U14 pigerne som stillede op i U15 rækken fik det svært om lørdagen, men endte med en rigtig flot 11 plads ud af 25 hold. Så alt i alt en godkendt turnering for de tre hold.

 

Lørdag aften gik turen hjemad, og det var nogle trætte piger som ankom til Greve søndag morgen.

 

Tusind tak for en fantastisk tur med nogle skønne piger - det skal vi helt sikkert gøre igen i 2018.

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os