Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Fredag aften startede U19 Eliteholdet deres turnering mod BK Frem. Det var bidende koldt, og der stod en strid blæst på tværs af kunstbanen i Greve, men begge hold var tydeligvis spændte på at komme i gang. Efter en god vinteropstart, hvor Greves U19 blandt andet har trænet med ny formation og en endnu mere offensiv spillestil var det spændende at se om ændringen ville vise sig positiv. Holdet har haft god succes med spillestilen igennem de sidste træningskampe. Men turneringskampe er trods alt noget andet end træningskampe, forklarede cheftræner Brian Fjeldsted.

 

Starten kunne ikke være forløbet bedre og efter blot 13 minutter stod det 3-0. Greve var tydeligvis godt sat op til kampen og lagde for med en intensitet som BK Frem ikke kunne matche. Resten af halvlegen stod der GF på både bold og kamp, og med et klart overtag i spillet kunne U19 Eliteholdet gå til pause med en overbevisende 7-0 føring.

 

Fra anden halvlegs start blev alle tre reserver skiftet ind og tempoet dalede en smule. Det betød, at BK Frem kom bedre med i kampen. Anden halvleg sluttede 1-1, hvilket betød et resultat på 8-1. En fantastisk start på årets første turneringskamp.

 

Efter kampen fremhævede cheftræner Brian Fjeldsted U19 spillernes skarphed foran målet. Hver eneste chance blev stort set udnyttet i kampen. GFs målmand Lucas Henriksen skal også fremhæves for nogle gode redninger i starten af kampen, hvor han holdt BK Frem fra scoringer. Og man må heller ikke glemme U19 holdets angriber, Kenan Aydin, som scorede fire mål i første halvleg. Det bliver spændende at følge om han og resten af U19 Eliteholdet kan holde momentum når de næste weekend møder oprykkerne fra LSF. 

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os