Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Holdet startede i sidste weekend ude mod B93, og spillede her 1-1. Vi var spændte på sæson starten, og på første kamp ude mod B93, som vandt rækken sidste år. 

 

Kampen bød på masser af fight og vilje til at vinde. Vi stod stærkt på banen, og holdet støttede godt op omkring hinanden. B93 kom ikke til mange chancer, da vores defensiv fik lukket godt af. Holdets nye spiller, Rosa fik scoret et flot mål, efter et rigtig godt sammenspil med Chili. Kampen endte 1-1, et flot resultat, og et super udgangspunkt til de næste kampe. 


I lørdags vinder pigerne deres anden kamp hjemme mod Roskilde med 2-0 på to mål af Rosa. Et rigtig fighter mål og et flot mål, hvor Rosa løfter bolden over keeperen. Igen med god fight og den rette vilje til at ville vinde. Holdet har en stærk midter-kæde, som bevæger sig godt for hinanden, og vores backs er stærke på det offensive spil, der gør os endnu mere farlige i vores opspil. 
Super præstation fra alle pigerne, og disse første 2 kampe viser tydelig, at vi har et godt hold, som helt sikkert går efter en top placering. 


Kom gerne og hep på vores dygtige U14-1 piger til vores næste hjemme kamp mod Brøndby. Det er lørdag d. 5.maj kl. 12.00.


Med venlig hilsen trænerteamet 
Tino og Pernille

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os