Nyhed

Søg på vores hjemmeside

 

Søndag den 27. maj landende Pigeraketten igen i Greve klar til at tage imod en masse piger mellem 5 og 11 år til en hyggelig eftermiddag i fodboldens tegn. 50 forventningsfulde piger var mødt op til den gratis aktivitet, hvor blandt andet Mars, Saturn, Solen og Mælkevejen skulle besøges i jagt på brikker til nøglen. 22 af de 50 fremmødte piger var helt nye fodboldpiger klar at prøve legen med fodbolden for første gang. De resterende 28 piger er allerede spillere i Greve Fodbold. 

 

En overraskelse undervejs bød på visit af Ulven Billie fra Bilka, der kom med både frisk frugt og ulveposer til de flittige piger i varmen. Et stort hit. Mange High Fives og krammere blev det til. Men da Billie jo er en han-ulv måtte han nøjes med at se på, da 2. halvleg af aktiviteterne gik i gang igen. 

 

Efter tre timers fodboldleg var det tid til afrunding med de mange glade piger, og derefter sende Pigeraketten videre på sin færd. En dejlig eftermiddag med hyggeligt selskab med de mange piger blev afrundet. Pigerne, der ikke allerede spiller fodbold, er alle meget velkomne til at komme til prøvetræning på det hold, der passer til lige netop deres årgang, kontakt blot træneren for årgangen. Information kan findes på Grevefodbold.dk.

 

En kæmpe tak til dagens rumvæsener, der bestod af flere af klubbens pigetrænere samt nogle unge mennesker med fodboldtræner-potentiale. Også en stor tak til Bilka og Billie for besøget samt for at sponsorere både frugt og ulveposer, hvilket var et stort hit. Hvis vi er heldige lander Pigeraketten måske igen i Greve næste år.

 

Med sportslig hilsen

Pernille Kaysen

 

 

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os