Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Greve Fodbold Fodboldskole 2018 var en uge med høj sol, masser af glæde og højt humør. På det sportslige plan bød fodboldskolen på hold-, individuel og specifiktræning samtidig med at der blev spillet årgangskampe. På sidste dag sluttede vi af med turnering og en kamp mellem de ældste deltagere og deres trænere. Her blev det tydeligt, at der ikke går lang tid før de unge fodboldspillere er dygtigere end trænerne. Heldigvis :o)

 

På det sociale og mere festlige plan bød ugen på en masse nye bekendtskaber - både på eget og andre hold. Billie fra Bilka kom forbi mandag med en Ulvepose med godter i. Onsdag var det Greve Ungdoms Brandvæsen, der i den bagende sol, sprøjtede med skum og vand. Og fredag sluttede dagen af med et besøg fra Nordisk Film Biografer og Sparekassen Sjælland-Fyn, der havde popcorn samt kaffe og kage med til alle.

 

Det er første år, at vi kører fodboldskolen i eget regi. Vi har fået en masse dejlig ros og mener også selv, at vi har fået optimeret på de fleste plan. Vi fik efterfølgende også holdt et evalueringsmøde, hvor vi diskuterede enkelte kritikpunkter, der kræver forbedring. Den konstruktive kritik tager vi naturligvis seriøst, og vi skal i planlægningen til næste års fodboldskole nok gøre alt for, at arrangementet kontinuerligt bliver bedre og bedre. 

 

Der blev taget  næsten 3.000 billeder, hvor mere end 300 er fundet gode nok til at vise frem. De er samlet i en lukket Facebook-gruppe 'Greve Fodbold Fodboldskole', som alle fra Greve og omegn kan tilmelde sig. Ved at blive medlem af gruppen kan du både se billederne og samtidig give udtryk for din holdning til fodboldskolen. På nuværende tidspunkt spørger vi blandt andet indtil nødvendigheden af en fotograf, madens kvalitet og eventuel efterspørgsel til en 'kendt' fodboldfaglig ekspert. I løbet af efteråret vil gruppens medlemmer også have mulighed for at tilmelde sig fodboldskolen i 2019 - til en billigere pris.

 

Svar ikke på denne mail men find opslag i Facebook-gruppen ‘Greve Fodbold Fodboldskole’. Her kan du, som sagt, give udtryk for glæde, frustration eller ligegyldighed. Det vil hjælpe os til at lave en bedre fodboldskole til næste år.

 

Endnu en gang tak til alle, som hjalp til med at gøre fodboldskolen til en succes. Og ikke mindst tak til alle forældre for lån af jeres barn eller børn. Vi håber at ser jer alle til næste år.

 

Mange sportslige hilsener

GF Fodboldskole Team

Specifiktræningen for Greve Fodbolds U8-U13 spillere starter igen fredag 17. august kl. 16:15.

 

I bestræbelserne på at udvikle drenge- og pigespillere tilbyder Greve Fodbold også fremadrettet et ekstra træningstilbud for alle U8-U13 spillere. En gang ugentligt har alle børn uanset niveau mulighed at dygtiggøre sig i et miljø med glæde, trivsel og engagerede trænere.

 

Talentskolens første tiltag, specifiktræning, startede op i midten af marts med næste 100 spillere. Vi har ikke ønsket, og der vil ikke være lige så mange spillere tilmeldt, når træningen går i gang i næste uge.  Det betyder, at der vil være flere trænere involveret, og vi vil nu kunne tilbyde niveauinddelt træning og sammensætte de bedst mulige grupper med fokus på optimal matchning uanset om det involverer drenge eller piger. 

 

Målet er stadigvæk at udvikle den enkelte spillers individuelle færdigheder, og derfor vil træningen også blive udført med et passende antal af aktive trænere, så hvert barn får instruktioner og har følelsen af at blive set uanset om der trænes på A, B eller C niveau.

 

I specifiktræningen vil vi arbejde med overordnede temaer som 1vs1 offensiv, skud, finter, leg og motorik. Der er mulighed for progressioner og regressioner i alle øvelser under disse temaer. Dette sikrer, at alle børn bliver matchet på et passende niveau.

 

Vores trænere vil blive aflønnet specifikt for arbejde med Talentskolen. Det betyder, at der kræves halv- eller helårlig tilmelding samt betaling for at kunne deltage. Træningen foregår onsdag eller fredag på kunstbane 1.

 

Træning

Fredag kl. 16.15 - 17.15 med første træning 17. august. 

 

Betaling

2. halvår 2018 - 15 gange træning med betaling for træning fra 15. eller 17. august: 49 kroner per træning

2. halvår 2018 + 1. halvår 2019 - 30 gange træning med betaling for træning fra 15. eller 17. august: 44 kroner per træning

 

Alle, der allerede har tilmeldt sig for et helt år skal ikke gøre noget, blot møde op.

 

Fokus

→ Træningsmiljø med glæde, tryghed og anerkendende pædagogik

→ Niveauinddelt kvalitetstræning med dygtige trænere

→ Træning og metoder tilrettelagt med fokus på specifikke årgange

 

Tilmelding

Tilmelding foregår på Place2book, hvor der betales for en eller to halvsæsoner.

Fredag link: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=001be5e22b

Der vil blive sendt mails ud til alle deltagere i tilfælde af ændringer i temaer og tidspunkter.

 

Temaer

1: A: 1. berøring B: Pasninger - A/B: Teknisk udførelse

2: A: 1. berøring B: Pasninger - A/B: Forberedelse før boldmodtagelse

3: A: Orientering B: 1. berøring - A/B: Skabe lokale overtal

4: A: Orientering B: Lokale overtal - A: Bandespil & spil på tredjemand

5: Perception - A: Cuts & Vendinger: Teknisk udførelse

6: Perception - A: Cuts & Vendinger: Ud af pres i åbent spil

7: Driblinger og finter - Lavt tyngdepunkt/korrekt afstand/finter/temposkift

8: Frigørelse af bold - Anden aktioner: dribling, pasning eller afslutning

9: 1v1 - 1. berøring/orientering/finter

10: Possession - Spil & løb: Indersidepasninger & anden aktioner

11: 1. berøring - Ud af pres/med begge ben

12: Frigøre bolden - Afslutninger: lodret vrist (Aldersrelateret)

13: Spille ud af pres - Åben krop ved boldmodtagelse/vende spillet

14: Driblinger og finter - Bruge begge ben/gå begge veje

15: A: Vendinger - B: 1. berøring A: Formelt og funktionelt

16: A: 1v1 – offensivt - A: Bruge begge ben/temposkift

17: Orientering - Overbliksdannelse før boldmodtagelse

18: 2v1/2v2/2v3 - Spille eller drible/bevægelse for boldholder

19: 2v1/2v2/2v3 - Spille eller drible/bevægelse for boldholder

20: Spil på små områder - Teknisk udførelse i funktionelt spil

 

Kontakt

Talentskolechef: Mads Laugesen: madslaugesen@gmail.com

Husk at meddele om ønsket niveau for jeres datter eller søn. A, B eller C.

 

Mange sportslige hilsener

Greve Fodbold Talentskole

Greve’s seje U11-1 piger deltog i årets Nørhalne Cup sammen med en masse andre hold fra klubben. Der var arrangeret fælles bustransport med afgang fra Greve onsdag den 9. maj 2018, kl. 14.30. Vi nåede frem til overnatningsstedet - Jetsmark Skole - ved 21-tiden og hoppede direkte i seng, så vi kunne være klar til næste dags kampe. 

 

Torsdag den 10. maj 2018 

Vi stod op og fik en ordentlig omgang morgenmad (Havregryn naturligvis) og gik herefter over på Jetsmark Stadion hvor vi skulle spille under hele turneringen – det lå kun 10 minutters gang fra skolen, så det var helt perfekt. Da vi ankom til stadion havde, den altid opbakkene forældregruppe, banket lejeren op med vores to udskiftningsbokse, sækkestole, massere af Vitamin Well drikkevarer, frugt, flag osv. 

 

 

Vores første kamp var kl. 11 mod Ikast KFUM – vi fik en lidt nervøs start og det kørte ikke rigtig for os. Kampen sluttede 0-0. 

Da vi første skulle spille igen kl. 17.00 blev vi fragtet ud til Nørhalne Stadion for at heppe på U12-2 pigerne samt efterfølgende på U11-1 drengene. Herefter blev vi kørt tilbage til Jetsmark Stadion hvor vi skulle spille vores anden kamp. Her var modstanderen det norske hold IK Gimletroll Team 1 – her kom vi til gengæld godt i gang og kom hurtigt foran 2-0 – det var ret hurtigt tydeligt, at modstanden var begrænset, så de bedste spillere blev taget ud resten af kampen, så alle andre kunne få fuld spilletid. Vi vandt kampen 4-2.

 

Efter kampene gik vi i bad på stadion og gik hjem for at stå på bussen ud til Pandrup skole hvor vi skulle spise aftensmad. Efter vi havde spist et godt og sundt måltid, to vi bussen tilbage til skolen. Klokken var ved at blive mange, så pigerne gjorde sig natteklar, hvorefter de som havde lyst, havde telefon-/ipadtid i 30 minutter – herefter var der stilletid med kortspil osv., hvorefter alle gik til ro. 

 

Fredag den 11. maj 2018 

Vi sov helt til kl. 8,15 - stod op og fik en ordentlig omgang morgenmad. Vi havde god tid, så vi tog det stille og roligt, gjorde os klar og gik over til stadion igen. Igen var lejren gjort klar af vores fantastiske forældre. 

 

Første kamp var kl. 12.00 mod TSV fra Jylland. Vi startede stærkt ud og lagde pres på dem fra starten – vi spiller en meget flot kamp med massere af flot kombinationsspil og ender med at vinde 2-0. Deres træner fortalte mig senere, at de aldrig havde tabt, så det var noget af en skalp ;o) 

 

 

Anden kamp var kl. 13.30 mod Grenå IF. Igen spillede vi en rigtig flot kamp – Grenå ville dog ikke spille fodbold, så de lossede den blot frem til de forreste spillere. Vi blev ved med flot kombinationsspil, men havde svært ved at komme igennem deres 4 spillere som blev stående foran deres målfelt ;o) Kampen ender 1-1, hvorefter Grenå bliver nr. 1. i puljen med samme point som os, men med en bedre målscore, da de havde vundet over det norske hold med 6-0. 

 

 

Efter kampen hyggede vi os i et par timer i vores lejr i det gode vejr, hvorefter vi gik i bad og tog hjem på skolen. På skolen hyggede vi os lidt med forskellige spil, hvorefter vi tog bussen ud for at få aftensmad. Efter en masse hygge på skolen lagde pigerne sig i seng og sov ved 20.30 tiden. 

 

 

Lørdag den 12. maj 2018 

Vi sov længe og havde masser tid til morgenmad og opladning til dagens vigtige kvalifikationskampe. Vi skulle spille første kamp kl. 14.15, så vi tog bussen ud til det stadion hvor U11-2 drengene skulle spille en kamp for at heppe på dem. Efter deres kamp tog vi bussen tilbage til skolen, tog vores taster og gik over til Jetsmark Stadion. Vi vidste at det ville blive en super spændende dag – da vi blev nr. 2. i vores pulje pga. en lavere målscore end Grenå, skulle vi møde Vejle IF i semifinalen. Vejle IF er kendt for at være et af danmarks bedste U11 hold, og de havde da også vundet alle deres kampe i pulje 1. med en målscore på 34-3.

 

Vi lagde sammen en plan for hvordan vi skulle spille mod Vejle – pigerne var spændte og tændte – de var bare KLAR og gik til den fra starten. Vi kommer forholdsvis hurtigt foran 1-0 og fortsætter med at følge den plan vi havde lagt. Lidt senere i kampen kommer vi fortjent foran 2-0 – vi spiller fantastisk fodbold med massere af kombinationsspil, og sammenhold i verdensklasse, og vinder kampen 2-0. 

 

 

Efter kampen slappede vi af i lejren og begyndte så småt at lade op til finalen som skulle stå mod Grenå IF, da de havde vundet den anden semifinale. Vi skulle spille finale kl. 17.15 og modstanderen var igen Grenå, som vi havde spillet 1-1 mod i vores egen pulje. 

 

 

Pigerne var klar, men kommer alligevel lidt nervøst fra start. Grenå ville fortsat ikke spille fodbold, og stod fortsat med 4 piger foran eget målfelt og sparkede bolde op til deres forreste spiller. Lidt inde i kampen sparker Grenå en ballonbold langt udefra, som vores målmand desværre ikke får slået væk, hvorefter Grenå kommer foran 1-0 – vi vidste at de nu ville blive svært pga. af deres ”spille”stil. Vi får dog udlignet til 1-1 forholdsvis hurtigt – herefter er der spil til et mål med massere af gode chancer til os, som desværre suser lige forbi målet flere gange. 

 

 

Kampen ender 1-1 efter ordinær spilletid, hvorfor vi nu skulle i straffesparkskonkurrence for at få kampen afgjort. Her taber vi desværre og ender med at blive nr. 2. til stævnet. 

Grenå’s træner var dog meget hurtig ude med, at vi var en langt bedre fodboldhold, så det var det vi tog med os fra finalen ;o) (ud over en masse gode erfaringer med straffesparkskonkurrence mm.). 

 

Efter kampen gik vi til pokaloverrækkelse, hvor pigerne fik medaljer, en gave, samt en super flot og stor pokal. Efter pokaloverrækkelsen hyggede vi lidt i lejren, hvorefter vi gik i bad, tog tilbage til skolen, for igen at tage bussen ud til aftensmad. Her fik vi igen en god omgang aftensmad, hvorefter der blev købt slik til den store guldmedalje. Resten af dagen/aftenen gik med råhygge med de andre Greve hold, fælles fodboldquiz og mere hygge. Pigerne havde besluttet sig for, at de skulle lave en døgner, men tror alligevel at de sov ved 1-tiden ;o) 

 

 

Søndag den 13. maj 2018 

Søndag stod vi op kl. 7,15 – fik spist morgenmad, pakket vores ting og gjort klasselokalet fint igen. Herefter afgik bussen mod Greve kl. 9 – efter en hyggelig tur – med stop på Mc Donald’s – landede vi i Greve lidt over kl. 15. 

 

 

Tusind tak til Greve Fodbolds rejsefond som har støttet turen.
Det har været den FEDESTE tur med både sportslig og socialt succes.
Vi glæder os allerede til næste tur som går til Vildbjerg Cup i starten af august ;o) 

 

Pigeraketten kommer til Greve søndag den 27. maj (Grundlovsdag) kl. 14.00-17.00.

 

Pigeraketten er DBU’s populære fodboldaktivitet, hvor alle 5-11-årige piger, uanset fodbolderfaring, får et indblik i, hvad fodbold er som idrætsgren. Pigerne skal ikke tilmelde sig, men blot møde op til starttidspunktet for at prøve alle aktiviteterne. 

 

På Pigeraketten flyver de deltagende piger ud i et unikt rumunivers, hvor de skal besøge planeter med forskellige fodboldaktiviteter for at finde delene til klubnøglen, der er blevet ødelagt. 

 

Pigerne skal i samarbejde med DBU’s astronaut samle den gyldne klubnøgle, så klubben atter kan blive åbnet til mere almindelig klubtræning.

 

DBU’s astronaut og klubbens egne hjælpere sørger for, at pigerne får nogle sjove timer med fodbold. 

 

Fakta om Pigeraketten

•    En Pigeraket afvikling varer 3 timer

•    Deltagerpris: Gratis og uforpligtende

•    Pigeraketten er for 5-11-årige piger

•    Der er plads til maksimum 100 piger per Pigeraket

'Fantastisk Fodboldstart for piger' er et gratis forløb, der har til formål at understøtte Greve Fodbold i opstarten af pigehold.

Forløbet afvikles i samarbejde med DBU og består af en ugentlig træning i 5 fortløbende uger for årgang 2011 og årgang 2012, hvor både piger og forældre tages godt imod på banen og i klubben.

 

Har dit barn derfor lyst til at prøve at spille fodbold i et miljø med glæde, trivsel og anerkendende pædagogik, så skal både forælder og pige møde op til første træning:

 

Tirsdag 15. Maj kl. 17:00-18:00 på Greve Fodbolds kunstbane, Lillevangsvej 88, 2670 Greve

 

Vi glæder os til at se jer.

 

Mange sportslige hilsener

Pernille Kaysen

Sportschef børn - piger

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os