Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Så er fire dygtige piger fra U14 holdet klar til kamp for DBU union 😊
Det er fra venstre Lisa, Anne, Anna og Laura.
Held og lykke med kampene i weekenden.

Så er 2. runde af kontingentet for 2. halvår af 2017 blevet sendt ud, og indbetalingskort skulle blive modtaget med posten i næste uge.

 

Denne runde dækker spillere, der er blevet indmeldt i efteråret efter den første kontingent runde + de spillere der var blevet udmeldt af klubben grundet restance, men så efterfølgende har betalt denne og blevet genindmeldt.

 

Husk at indbetale kontingentet rettidigt (4. december 2017) for at være spille berettiget.

 

Vi opfordrer alle til at tilmelde sig betalingsservice og bruge FIK nr på indbetalingskortet, da dette vil lette arbejdet med at bogføre betalingen betydeligt.

 

Hvis du vælger at overføre pengene til klubbens konto uden brug af numrene fra indbetalingskortet, så husk at skrive medlems nummer og fuldt navn i tekst til modtager, så vi ved fra hvem pengene kommer.

 

Ved manglende betaling af kontingent, vil man straks blive spærret for deltagelse i kampe og træning, og udmeldt af klubben inden årets udgang - Dette gælder både dem der desværre stadigt er udestånede fra 1 runde + eventuelt ny restancer fra runde 2. 

 

Venlig hilsen

 

Jens Nørgaard

Kasserer, Greve Fodbold

Greves U10 piger droppede onsdag træningen, og tog i stedet på besøg i landsholdslejren for at få nogle nye forbilleder.

 

Turen kom i stand via samarbejde mellem en af holdets sponsorer Premium Products og Sanne Troelsgaard, der er ambassadør for et af deres brands NOCCO!

Pigerne fik samtidig mulighed for at fremvise deres nye tøjpakke, sponsoreret af Premium Products, Enetpulse og Briketten. De nye fede jakker var især værdsat denne blæsende og regnfulde eftermiddag.

Turen bød på en masse autografer, billeder, og en masse snak om ambitioner med deres nye forbilleder.

 

Tusind tak til landsholdet og tusind tak til pigernes sponsorer for at få arrangementet i stand.

Vi glæder os til at spille i, og få en masse glæde af, det flotte nye tøj.

Greves U9 og U10 piger med i alt fire hold fik i weekenden glæde af frugt fra Bilka Waves til deres stævne.

 

Billedet er taget sammen med Køge BKs U10 piger, der var med til at lukke og slukke stævnet lørdag.

 

U11-2 pigerne fik søndag sammen med deres modstandere fra Dianalund IF også glæde af den dejlige frugt fra Bilka i Waves.

Resterne kom boldpigerne til glæde ifm. søndags kamp i 1. division for Greves Kvindesenior.

Stor tak fra alle spillere og trænere.

Hej alle spillere i Greve Fodbold.

 

Så er det på med nissehue og afsted til trappen ved café Langsiden.

 

Endnu engang er en flok frivillige forældre fra U11 årgangen i gang med at arrangere at få lavet en julekalender, der skal sælges i løbet af november 2017. Vi vil derfor gerne tage nogle flotte billeder af spillerne og trænere.

 

I år laves der også en særskilt hjemmeside for at tiltrække sponsorer, så der tages dels et samlet årgangsbillede og et billede af hvert enkelt hold.

To frivillige fotografer og et par koordinatorer sørger for, at der kan fotograferes tirsdag den 30. maj kl. 18.30. I skal alle sammen møde på trapperne ved Café Langsiden med nissehue og meget gerne iført Greve Fodbolds blå kampdragt.

 

Hvis det mod forventning skulle regne meget den dag, vil fotograferingen blive aflyst og i stedet finde sted tirsdag den 6. juni kl. 18.30 samme sted.

 

Til forældrene: Det er selvfølgelig vigtigt, at I også kan tage billeder, men vi henstiller til, at I står bag ved fotografen indtil da, således at det hele kan forløbe i et overskueligt tempo da meget skal koordineres. Fotografen har et team til at hjælpe med opstilling af børnene.

 

Til trænerne: Såfremt I har træning der slutter 18:30 eller starter 18:30 håber vi, at I kan afslutte / igangsætte træningen forskudt så tiden overholdes til fotograferingen.

 

Plan: Først tages hold-billederne efterhånden som holdene møder op. Dernæst sidder hvert hold på den allokerede trappe til et fælles billede med nissehuer på.

 

Med venlig hilsen

Fra U11’s julekalender udvalg.

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os