Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Glæde, trivsel og tryghed kombineret med høj fodboldfaglighed og individuel udvikling er fundamentet for Greve Fodbolds Talentskole. Talentskolens første tiltag, specifiktræning, startede op sidste fredag på en råkold eftermiddag. Kulden til trods var der smilende ansigter og alle børn fik hurtigt spillet sig varme med en bold for fødderne.

 

Frem til sommerferien vil specifiktræningen fortsætte fredag eftermiddag (på nær Langfredag i påsken), og vi vil forsøge at finde flere kompetente chef- og ungtrænere, så vi kan tilbyde træning om onsdagen. Specifiktræningen vil også fortsætte efter sommerferien, men for nu lukker vi ned for tilmelding på Place2Book da vi allerede har oversteget klubbens mål med 100 deltagere.

 

Vi vil være sikre på at kunne tilbyde et godt og effektivt produkt, og for øjeblikket har vi et passende trænerantal til 100 deltagere. Senere på foråret åbner vi igen op for tilmelding til efteråret. Frem til da vil vi koncentrere os om de små fodboldspillere på banerne. 

 

Mange sportslige hilsener

GFs sportslige ledelse

Fredag eftermiddag blev Greve Fodbolds Talentskole skudt i gang med specifiktræning for U8-U13. Solen stod højt på himlen men temperaturen viste minusgrader, og sammen med en smule blæst var træningen en kold fornøjelse. Heldigvis var der smil hele vejen rundt, og med en fodbold for fødderne fik alle de små fodboldspillere løbet sig varme.

 

Træningen denne eftermiddag var ligesom næste fredag gratis for alle deltagere. Det er et nyt koncept, som klubben har søsat, og de første par gange skal lige bruges til at gennemskue spillernes niveau og deres indre motivation. Så kan vi efterfølgende optimere træningsøvelserne og pejle os ind på, hvilke fokuspunkter, der skal gøre den ugentlige træning endnu bedre. Samt hele miljøet omkring Talentskolen endnu mere inkluderende med glæde, trivsel og tryghed for alle børn.

 

Kun tre dage efter der blev sat 100 pladser til salg er der tilmeldt 94. Det betyder, at der resten af foråret kun er plads til yderligere seks spillere, som kan tilmeldes på Place2Book. Senere på foråret vil vi dog forsøge at få plads til flere. Dog kun, hvis vi kan være sikre på, at det ikke går ud over kvaliteten, og hvis vi samtidig kan finde trænere nok. Ellers vil det være muligt at tilmelde sig Talentskolen for efteråret.

 

Mange sportslige hilsener

GF Talentskole

Kom til GREVE GOAL SHOW her i weekenden & støt alle de unge Greve Talenter, kæmpe stævne med over 1200 spillere 

 

Besøg også gerne nogle af vores sponsor stande der støtter GF.

 

FÅ ET OK BENZINKORT OG STØT GREVE FODBOLD HVER GANG DU TANKER. Besøg OK i VIP området ved Cafe Langsiden. DE HAR VELKOMSTGAVER TIL ALLE SOM FÅR ET BENZINKORT I DAG. Deltag også i konkurrence om vinde for 15.000 kr. brændstof til bilen

 

Støt lokalt – det gør vores sponsor til Greve Goal Show

 

Vi glæder os til at se jer