Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Greves U9 og U10 piger med i alt fire hold fik i weekenden glæde af frugt fra Bilka Waves til deres stævne.

 

Billedet er taget sammen med Køge BKs U10 piger, der var med til at lukke og slukke stævnet lørdag.

 

U11-2 pigerne fik søndag sammen med deres modstandere fra Dianalund IF også glæde af den dejlige frugt fra Bilka i Waves.

Resterne kom boldpigerne til glæde ifm. søndags kamp i 1. division for Greves Kvindesenior.

Stor tak fra alle spillere og trænere.

Greves U10 piger droppede onsdag træningen, og tog i stedet på besøg i landsholdslejren for at få nogle nye forbilleder.

 

Turen kom i stand via samarbejde mellem en af holdets sponsorer Premium Products og Sanne Troelsgaard, der er ambassadør for et af deres brands NOCCO!

Pigerne fik samtidig mulighed for at fremvise deres nye tøjpakke, sponsoreret af Premium Products, Enetpulse og Briketten. De nye fede jakker var især værdsat denne blæsende og regnfulde eftermiddag.

Turen bød på en masse autografer, billeder, og en masse snak om ambitioner med deres nye forbilleder.

 

Tusind tak til landsholdet og tusind tak til pigernes sponsorer for at få arrangementet i stand.

Vi glæder os til at spille i, og få en masse glæde af, det flotte nye tøj.

Pigeraketten kommer til Greve mandag den 5. Juni (Grundlovsdag) kl. 11.00-14.00.

 

Pigeraketten er DBU’s populære fodboldaktivitet, hvor alle 5-11-årige piger, uanset fodbolderfaring, får et indblik i, hvad fodbold er som idrætsgren. Pigerne skal ikke tilmelde sig, men blot møde op til starttidspunktet for at prøve alle aktiviteterne. 

 

På Pigeraketten flyver de deltagende piger ud i et unikt rumunivers, hvor de skal besøge planeter med forskellige fodboldaktiviteter for at finde delene til klubnøglen, der er blevet ødelagt. 

Pigerne skal i samarbejde med DBU’s astronaut samle den gyldne klubnøgle, så klubben atter kan blive åbnet til mere almindelig klubtræning.

DBU’s astronaut og klubbens egne hjælpere sørger for, at pigerne får nogle sjove timer med fodbold. 

 

Fakta om Pigeraketten

•    En Pigeraket afvikling varer 3 timer

•    Pigeraketten afholdes i hverdage og weekender

•    Deltagerpris: Gratis og uforpligtende

•    Pigeraketten er for 5-11-årige piger

•    Der er plads til maksimum 100 piger per Pigeraket

Hej alle spillere i Greve Fodbold.

 

Så er det på med nissehue og afsted til trappen ved café Langsiden.

 

Endnu engang er en flok frivillige forældre fra U11 årgangen i gang med at arrangere at få lavet en julekalender, der skal sælges i løbet af november 2017. Vi vil derfor gerne tage nogle flotte billeder af spillerne og trænere.

 

I år laves der også en særskilt hjemmeside for at tiltrække sponsorer, så der tages dels et samlet årgangsbillede og et billede af hvert enkelt hold.

To frivillige fotografer og et par koordinatorer sørger for, at der kan fotograferes tirsdag den 30. maj kl. 18.30. I skal alle sammen møde på trapperne ved Café Langsiden med nissehue og meget gerne iført Greve Fodbolds blå kampdragt.

 

Hvis det mod forventning skulle regne meget den dag, vil fotograferingen blive aflyst og i stedet finde sted tirsdag den 6. juni kl. 18.30 samme sted.

 

Til forældrene: Det er selvfølgelig vigtigt, at I også kan tage billeder, men vi henstiller til, at I står bag ved fotografen indtil da, således at det hele kan forløbe i et overskueligt tempo da meget skal koordineres. Fotografen har et team til at hjælpe med opstilling af børnene.

 

Til trænerne: Såfremt I har træning der slutter 18:30 eller starter 18:30 håber vi, at I kan afslutte / igangsætte træningen forskudt så tiden overholdes til fotograferingen.

 

Plan: Først tages hold-billederne efterhånden som holdene møder op. Dernæst sidder hvert hold på den allokerede trappe til et fælles billede med nissehuer på.

 

Med venlig hilsen

Fra U11’s julekalender udvalg.

 

 

Lørdag den 3. september var drengene fra U8-blå til Herstedøster Cup. Vi stillede med 2 hold af 7 spillere.

Stævnet blev afholdt under super hyggelige omgivelser og vejret var helt fantastisk.

Vores drenge spillede en masse kampe, idet der desværre var 2 hold, som ikke dukkede op.

Drengene gik til den på banen med flotte driblinger, tacklinger og ikke mindst en masse mål. De udviste en særdeles god kamp- og holdånd og humøret var rigtig højt.

Drengenes spil, gåpåmod og ikke mindst deres gode humør, smittede af på både forældre og trænere, så vi havde alle en fantastisk dag.

Efter de indledende runder, endte det med, at vi spillede mod hinanden om 3. og 4. pladsen.

Til præmieoverrækkelsen blev begge vores hold fremhævet for alle de kampe, de havde spillet.

Den sidste og nok også mest vigtigste præmie gik til vores hold. Det var en kæmpe pokal, som blev givet for "fair-play". Det var dommerne, som i løbet af stævnet havde bedømt holdene i hver eneste kamp.

Både spillere, forældre og trænere blev utrolig stolte over den vundne pokal. Og til den næstkommende onsdagstræning fejrede vi det med hele holdet, hvor pokalen var proppet med guldkarameller.

Vi fik også taget nogle gode foto, som skal sendes til vores sponsorer "McDonalds" og "Cafe-Portalen".

STORT tillykke drenge - godt gået....

Træner-teamet...

 
logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os