Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Hej alle spillere i Greve Fodbold.

 

Så er det på med nissehue og afsted til trappen ved café Langsiden.

 

Endnu engang er en flok frivillige forældre fra U11 årgangen i gang med at arrangere at få lavet en julekalender, der skal sælges i løbet af november 2017. Vi vil derfor gerne tage nogle flotte billeder af spillerne og trænere.

 

I år laves der også en særskilt hjemmeside for at tiltrække sponsorer, så der tages dels et samlet årgangsbillede og et billede af hvert enkelt hold.

To frivillige fotografer og et par koordinatorer sørger for, at der kan fotograferes tirsdag den 30. maj kl. 18.30. I skal alle sammen møde på trapperne ved Café Langsiden med nissehue og meget gerne iført Greve Fodbolds blå kampdragt.

 

Hvis det mod forventning skulle regne meget den dag, vil fotograferingen blive aflyst og i stedet finde sted tirsdag den 6. juni kl. 18.30 samme sted.

 

Til forældrene: Det er selvfølgelig vigtigt, at I også kan tage billeder, men vi henstiller til, at I står bag ved fotografen indtil da, således at det hele kan forløbe i et overskueligt tempo da meget skal koordineres. Fotografen har et team til at hjælpe med opstilling af børnene.

 

Til trænerne: Såfremt I har træning der slutter 18:30 eller starter 18:30 håber vi, at I kan afslutte / igangsætte træningen forskudt så tiden overholdes til fotograferingen.

 

Plan: Først tages hold-billederne efterhånden som holdene møder op. Dernæst sidder hvert hold på den allokerede trappe til et fælles billede med nissehuer på.

 

Med venlig hilsen

Fra U11’s julekalender udvalg.

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os